[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Ny kväll – nytt inlägg!

OBS: Senaste uppdateringarna ligger högst upp i inlägget.

* * *

Kvällens stora samtalsämne är naturligtvis att Loic Remy misslyckades med sin läkarundersökning – och att Liverpool därför inte kommer att värva honom.

Nu är frågan vem Liverpool kommer att ta in istället…

* * *

Dejan Lovren har redan skrivit på för Liverpool. Detta bekräftar huvudpersonen själv till den kroatiska källan gol.dnevnik.hr.

”Jag skrev på för Liverpool under lördagsnatten, och klubben kommer att offentliggöra övergången sent på kvällen, omkring klockan 11,” sa Lovren.

* * *

Dejan Lovren kommer att skriva på ett fyraårskontrakt med Liverpool. Han kommer att få en veckolön på £60 000 (Sky Italy).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer
 1. Tråkigt att det inte blev någon Rémy. Svårt att hitta en lika bra anfallare för det priset. Blir helt klart intressant att se vem man går efter nu.

  Kul också att Lovren blir klar. Förhoppningsvis är han den pusselbit som saknats i försvaret. Skrtel och Sakho är väldigt bra backar men om vi ska nå långt i PL och CL så ska de inte spela tillsammans.

  • Talksport är egentligen en radiokanal. Brukar ta citat därifrån ibland, när de intervjuar folk, men som rykteskälla är de inte så heta.

 2. Jag tycker Liverpool borde gå ”all in” på en värds sjärna som Din Maria,Rues,benzema

 3. Hjärtat, Borinis vägran att flytta till Sunderland (kan förstå det iofs, rätt trökig stad) eller knät? Många är buden kring Remy-gate.

 4. Sjukt tråkigt om vi skulle nöja oss med en värvning av Jay Rodriguez, borde väl satsa på nån toppspelare, typ som Martinez eller griezmann???

  • Jay är nog tänkt då som ersättare till Remy… tror vi går efter en vb och sedan en världsstjärna, men det blir nog i slutet av fönstret..,

 5. Chicarito eller hur man nu skriver skulle vara perfekt før LFC