______________________

Liverpool har inte visat formellt intresse för Gaston Ramirez och förbereder inte att göra det heller. Liverpool har scoutat Ramirez under de senaste 18 månaderna och var en spelare som Comolli var intresserad av, men Rodgers har andra ”targets” (The Liverpool Echo).

Clint Dempsey är ett annat namn som ryktas intensivt till Liverpool. Medan Rodgers visserligen anser att Dempsey är en bra spelare har Liverpool ännu inte visat något intresse för honom (The Liverpool Echo).

Kommentar: Jag vet sedan tidigare transferfönster att lokaltidningen är väldigt hjälpsam när Liverpool vill lägga ”locket på”, det vill säga sköta värvningsarbetet i skymundan istället för via medier. Det har hänt att Liverpool har värvat spelare som lokaltidningen meddelat att klubben överhuvudtaget inte var intresserade av vid den aktuella tidpunkten.

* * *

En spelare som kan lämna Liverpool är Alberto Aquilani, som ryktas till bland annat Fenerbahce. Liverpool är villiga att rea ut italienaren (The Liverpool Echo).

* * *

Liverpool vill värva Clint Dempsey för £6 miljoner. Amerikanen uppges vara mycket angelägen om att genomföra en flytt till Liverpool (The People).

En annan spelare som Liverpool är intresserade av är Scott Sinclair (The People).

Cardiff vill gärna hämta tillbaka Craig Bellamy, som vill flytta dit om hans chanser fortsätter att vara begränsade i Liverpool. Cardiff är dock bara villiga att betala lite mindre än £2 miljoner i övergångssumma. En källa nära Bellamy hävdar: ”Craig is desperate to come back to Cardiff” (The People).

AC Milan är intresserade av Andy Carroll (Corriere dello Sport).

* * *

Arsenal är intresserade av att ersätta Theo Walcott med Victor Moses (The Daily Star).