Officiellt bekräftade övergångar:
– Nolan Roux från Brest till Lille.
– Papiss Cissé från Freiburg till Newcastle.

* * *

Moussa Sow är ytterst nära en övergång till Fenerbahce för 12 miljoner euro (La Voix des Sports, RMC, turkish-football.com, med flera).

* * *

Det är inte David Texeira som är den ”sydamerikanska anfallaren i Holland” som Liverpool tittar på; det är Ajax mittfältare Nicolas Lodeiro, vars landskamper skulle innebära att han kan få arbetstillstånd i Storbritannien. Ajax köpte Lodeiro på rekommendation från Luis Suarez (Voetbal International).

* * *

Lazio vill signa Andriy Arshavin för £6 miljoner (The Mirror).

Lille har informerat Chesea, Manchester United, Real Madrid och de andra intressenterna om att det krävs £35 miljoner för att köpa loss Eden Hazard i det här transferfönstret. Hazard är beredd att stanna resten av säsongen (The Mirror).

QPR vill signa den bortglömda målvakten Heurelho Gomes, som numera är Spurs tredjemålvakt. Som om det inte vore nog vill Spurs dessutom signa Newcastles Tim Krul (The Mirror).

Blackburn hoppas få låna Adam Hammill. Om Wolves beslutar sig för att låna ut Hammill kommer Blackburn få konkurrens av Glasgow Rangers och Southampton (The Mirror).

Al Hilal vill värva Kenwyne Jones. Anfallaren har flera år kvar på sitt kontrakt med Stoke, men skulle kunna vara intresserad av en övergång till Al Hilal, eftersom lönen vore skattefri i Saudiarabien (The Mirror).

QPR vill låna Wayne Bridge. De vill även få in ytterligare spelare, som exempelvis Darren Bent, men de kommer sannolikt inte att värva Andy Johnson (The Mirror).