Liverpool kommer inte att stå handfallna om Coutinho säljs till Barcelona.

Enligt Independent har Liverpool storslagna planer Barcelona gör slag i saken och köper loss Coutinho för en enorm summa.

Tidningen menar att Liverpool kommer att försöka signa Thomas Lemar om försäljningen går igenom, och att Riyad Mahrez är backup-alternativet bakom fransmannen. Monaco är svåra att förhandla med och det kan krävas hela £100 miljoner för att signa Lemar, men om det inte lyckas kommer alltså blickarna att riktas mot Mahrez istället.

Mahrez har gjort 7 mål och 8 assist på 22 PL-matcher den här säsongen.

Independent uppger även att Liverpool är intresserade av att signa en ny målvakt. Atletico Madrids Jan Oblak betraktas som en idealiska kandidaten, men hans utköpsklausul ligger på £100 miljoner samtidigt som andra klubbar är intresserade av honom. Andra mv-namn som Independent nämner i sammanhanget är Romas brasilianska landslagsmålvakt Allison och Stokes sedan länge hypade Jack Butland.

3 kommentarer
  1. Fan vad jag hade velat haft Sanchez i laget. Gå för han säger jag! Som klippt och skuren för Klopp-fotboll.. Vinnarskalle och slitvarg. JA TACK!

  2. RM, Lemar, Goretzka, Sanchez.

    100 mille för Lemar är ett för högt pris, Mahrez (?) kan ta något steg till i utvecklingen men det är två steg bakåt, Goretzka blev det tyst om, och det jag sett skulle behövas då han tillför en till dimension för försvaret vilket Can inte gör, Sanchez kommer bli för dyr samt så har han inte blivit yngre eller bättre med åren, snarare sämre.

    Lemar eller Goretzka in, två unga spelare med potential att bli ljusår bättre än vad de redan är, helst båda. FSG visar att de litar på Klopp och sänder starka signaler att maskineriet har startat på riktigt efter många års uppbyggnad av klubben.

    Vi har fantastiskt många år av glädje att se fram emot, vi är tillbaka, på riktigt 👌🏻

Kommentarer är stängda.