Liverpool kommer att möta Borussia Dortmund i Europa League!

Här är samtliga kvartsfinaler:

Borussia Dortmund vs Liverpool

Athletic Bilbao vs Sevilla

Villarreal vs Sparta Prag

Braga vs Shakhtar

4 kommentarer
  1. Skoj, men här tar välländå detta års EL-resa slut?…

    • Det återstår att se, men blir naturligtvis jäkligt tuffa matcher. Den här säsongens Eurpoa League känns för övrigt riktigt rolig, hela turneringen har fått ett lyft ur ett LFC-perspektiv. Helt annorlunda att ställas mot Man United och Dortmund i jämförelse med typ Braga och Rubin Kazan…

    • Att ligan går som den gör hjälper ju självfallet till. Hade dock gärna sett ett på förhand lättare kvartsfinals-motstånd än Dortmund (även om vi tenderar att spela bättre mot tuffare motstånd) bara för att försöka komma så pass långt som möjligt. Känns som att Liverpool behöver lite framgång att luta sig tillbaka på, samt oerhört skönt för Klopp att få en positiv kick att jobba med och nödvändig erfarenhet för spelarna. Nåväl. En match i taget. Skönt att få avsluta på hemmaplan i alla fall. På Anfield kan allt hända, bara vi gör ett professionellt jobb I Tyskland.

  2. Spännande att se Kloppd nuvarande lag mot hans gamla lag. Båda lagen har ju ungefär samma spelidé så frågan är hur man kommer spela rent taktiskt.

    Sen tycker jag att det ska bli roligt att se hur långt skräll laget Sparta Prag kan ta sig. Kändes på förhand som att de skulle åka ut tidigt men jäklar vad bra de har varit sett till vilka spelare de har!

Kommentarer är stängda.