______________

Enligt AS har Brendan Rodgers och hans stab identifierat Fernando Llorente som sitt top target inför januaris transferfönster. Om de inte lyckas signa Llorente kommer de istället att rikta in sig på Alvaro Negredo.

Eftersom Llorentes kontrakt går ut nästa sommar kan han finnas tillgänglig för en relativt liten summa i januari. 27-åringen skulle även kunna skriva på för Liverpool på free transfer – och ansluta nästa säsong.

Tidningen hävdar dessutom att Rafa Benitez kan bli aktuell för en återkomst till Liverpool om resultaten fortsätter att gå dåligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Ser gärna Rafa som manager för LFC igen, men jag hoppas att ledningen har ett större tålamod med BR än vad Chelseas dito hade med AVB t.ex. Roy var man tvugna att göra sig av med och efter våren -11 fanns det inget alternativ till KD men förra säsongen visade väl lite att det faktiskt inte var lösningen. Jag hoppas att man har sjösatt ett långsiktigt projekt nu. Truppen är enligt mig relativt bra sett till vad vi haft på senaste tiden, men Man U, Chelsea, Arsenal, City och Spurs har inte direkt försvagats, snarare tvärtom. Dessutom har mittengängen blivit bättre. Kontentan är att det här kommer att ta tid så länge vi inte kan få in spelare av tyngre kaliber, men hej det går inte om man inte ges en större budget!

  Vi får inte glömma att vi har ett väldigt talangfullt ungt lag nu, vi kan mycket väl redan nu ha stora delar av startelvan för kommande 8-10 åren i truppen. Eller vad tror ni? Robinson, Flanagan, Kelly, Coates, Shelvey, Allen, Hendo (om han nu har talangen han köptes för…), Borini, Sterling och den redan nu upphypeade Morgan (som faktiskt inte hara visat någonting än så länge…). Dessutom har vi Suso och portugisen som köptes i januari.. Samtliga dessa är från 22 och nedåt. Allen har redan visat nu vi klasspelare han är, Shelvey, Sterling och Kelly har presterat på sådan nivå att de förtjänar sina platser som rotationsspelare… de blir förhoppningsvis bara bättre!

 2. Ser inte Rafa som manager igen.
  Ge nu Rogers chansen att forma sitt lag, han har ju inte direkt fått resuserna att göra det fullt ut. Vad jag förståt är detta ett långsiktig projekt. Inte som City som köper framgång. Visst vi kan inte gå och förlora varje match men så länge vi slå lag som Fulham, Swansea, Norwich, QPR osv så tror jag att vi kan sluta på en topp 7 placering. Samt att knäppa nåt av storlagen på näsa.
  Jag tror att vi kommer få se ett bättre och bättre Liverpool nu när alla börja anpassa sig efter systemet. Är 100 på att vi kommer tvåla dit United. De har haft marginalerna på sin sida men snart vänder de.

 3. Kribba, han var med från början bland suso osv.. Som en talang, måste fallit bort när jag redigera lite 🙂 sommarens köp är Allen alla kategorier så här långt..

 4. Tror verkligen på Rodgers, hoppas han får tid på sig. Om han sparkas och Rafa kommer in så kommer jag bli förkrossad…

 5. Men snälla! Har de inget bättre att komma med? Och då syftar jag såklart på AS ”nyhet” att Rafa skulle vara aktuell.

  Har fruktansvärt svårt att tro FSG överhuvudtaget haft diskussioner om att ersätta Rodgers efter 3 PL-matcher.

 6. Spelar ingen roll om vi i år skulle hamna på plats 15.
  Låt Rodgers få chansen att bygga upp det här!
  Och skulle de dåliga resultaten fortsätta under tredje året under det här projektet, då kan man börja diskutera eventuella andra lösningar.
  Men att ens tänka på att kicka någon nu är skamlöst!

  Och när det gäller Llorente, är inte han en liknande spelartyp som Carroll?
  Han är en mycket bättre målskytt och håller en högre klass, annars hade han aldrig fått spela i spanska landslaget där han har presterat.
  Men han är en klassisk centertank, stor, stark, bra på huvudet.
  Känns inte som rätt investering för det här laget.

 7. Jag anser, som många andra, att truppen är för tunn som den ser ut i dagsläget och att förstärkningar i januari är en nödvändighet.

  Givetvis står arbetet inte still med scouting osv men jag hoppas man kan se till att få klart med spelare så att de kan komma in så tidigt som möjligt i januari, inte vänta fram till sista veckan.
  Framförallt måste det in anfallsalternativ.

 8. Det var inte mycket positivt i detta inlägget.

  Rodgers ska få tid på sig och om Carroll inte passar in i Rodgers fotboll så har jag svårt att se att Llorente skulle göra det.

 9. Det här helt sjukt att efter 3 omgångar så sitter ni och diskuterar om Rafa är rätt man för Liverpool. Vi har mött Manchester City som är regerande mästare där vi fick med oss 1 poäng och en väldigt bra prestation.

  Vi har mött Arsenal som har varit i toppen i många år och absolut inte är något dåligt lag i grunden. Där gör vi dock ingen bra insats spelmäsigt det håller jag med om.

  Om den här klubben någonsin ska komma framåt så behöver vi en manager som sitter på posten i minst 3 säsonger. Även om vi skulle sluta på den undre halvan (Vilket inte kommer att ske) så ska vi ändå inte sparka Rodgers.

  Jag blir mycket besviken och tappar allt förtroende för FSG om inte Rodgers får minst 3 hela säsonger på sig med rejäla värvningar som han vill ha i sin spelidé först då kan vi döma och analysera.

 10. Tagga ner, genomgående säger ju alla att de vill ge BR tid…

  Elpayso.. Bara för att man är stor och stark är man inte en avbild av Carroll.. Llorente är så mkt bredare i sitt kunnande än Carroll.

 11. BR ska vi ha i många år!

  Llorente känns inte så aktuell.. vi behöver en sniper, inte en överhypad snart 30 spelare.. som har samma stil som utmobbade Carroll..

 12. Okej, skulle Rodgers få sparken efter en säsong skulle jag bli helt förkrossad och otroligt besviken på FSG (som jag har STORT förtroende för). Men skulle Rodgers, av någon anledning, någon gång i framtiden få lämna så finns det bara EN ENDA ersättare jag vill ha och det är RAFA BENITEZ!

  Llorente-ryktet tror jag inte ett dugg på.

 13. NEJ INTE RAFA!! Jag kommer ligga i tårar om han kommer tillbaka…. Men annars så är Llorente ett bra rykte.

 14. Llorente har redan nobbar Liverpool en gång, varför skulle han vara mer sugen nu? Bullshit detta rykte.

 15. Llorente?! Tror inte BR är intresserad av honom. Han vill hellre ha en David Villa, Pedro mfl tekniska o rappa lirare.

  Tror benhårt på Brendan!