_______________________

Enligt den portugisiska tidningen Record är Liverpool beredda att betala 18 miljoner euro för Benficas argentinare Nicolas Gaitan.

Tidningen hävdar att Benfica befinner sig i en så pass svår situation att de måste sälja spelare, men de vill ha mer än 18 miljoner euro för Gaitan, vars utköpsklausul ligger på 45 miljoner euro.

För några månader sedan förhandlade Manchester United och Benfica om Gaitan, men förhandlingarna ledde aldrig till någon övergång. Nu hoppas Benfica att Liverpools intresse ska återuppliva Manchester Uniteds dito.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Tror att Gaitan kan bli rätt dyr. Känns bättre medRamirez. Suarez-Borini-Ramirez Allen-Lucas-Gerrard Enrique-Skrtel-Agger-GJ Så här skulle det kunna se ut, vi kommer också ha en otroligt konkurrenskraftig trupp med Henderson som jag tror ersätter Gerrard i denna rollen snart, Downing, Sterling, Charlie Adam, Shelvey, även Coates och Kelly. Detta laget kommer kunna utmana på riktigt om några år.

 2. Vi behöver iallafall värva minst 2 ytteranfallare; Gaitan är ett klockrent köp om han kommer någorlunda billigt.

 3. Tror Ramirez kan fås för runt 15 mille om det inte blir en stor budgivning mellan toppklubbarna. Gaitan borde bli lite dyrare (även om jag tycker Ramirez är bättre), tippar på runt 20 mille.
  Säljer vi Carroll borde vi kunna få båda. Frågan är bara om vi har råd med Allen då eller om FSG väljer att satsa på enbart Allen, alternativt Allen plus någon av Ramirez/Gaitan.
  Tror väldigt mycket handlar om Carrolls vara eller icke vara.

 4. För mig är det helt obegripligt att så många,
  1. Har så pass god insyn i Liverpools ekonomi så man kan uttala sig om att värvning är dyr eller billig.
  2. Hela tiden gapar efter billiga värvningar. Vi vill ha dom dyra spelarna!! Om vi ska värva kvalitet så kostar det! Är spelarna billiga så det oftast nåt som inte står rätt till.
  3. Har så dålig tillit till våra ägare. Låt dom bevisa att dom har gjort fel innan vi dömer ut dom! Sannolikheten att vi får ägare som dom förra är jävligt liten.

 5. Rushisking: Angående punkt två, dyra värvningar behöver inte betyda klassvärvningar och vice versa. Det bevisade Liverpool och Newcastle med besked förra sommaren.

  Håller inte heller med dig om att alla gapar efter billiga värvningar. Jag upplever det tvärtom – att alla skriker efter Cavani, Moutinho, Lucas Moura etc…

 6. Rushisking: Angående punk 1 och 3.
  1. Många källor har gått ut med att vi har en begränsad transferbudget+spelarförsäljningar. Och då måste man utgå efter det när man läser om olika rykten för att direkt kunna veta vad som är bullshit samt vad som det finns viss logik i.

  3. Jag tror nästan ingen tvivlar på att våra nuvarande ägare, de visade förra säsongen att de har pengar och vill satsa. Men de har inte lust likt citys ägare att pumpa in miljader varje år till transfers. Och har man förväntat sig det, har man tagit fel, då det är ingenting de lovat. Tycker FSG har varit bättre än förväntat, även om man valde att kicka Kenny.

 7. Jag hoppas att vi värvar Clint Dempsey. Även om han är 29 år och har ett år kvar på kontraktet med Fulham så behövs han på grund av att han är en ”färdig” spelare. Han har säkert 3-4 bra säsonger till innan han börjar att försämras snabbt. Och dom 3-4 säsongerna tycker jag är värda 10 miljoner £.

  Annars så vet jag inte jättemycket om Gaitan men om Rodgers är beredd att betala 18 miljoner euro så förväntar jag mig att han är bra.

  En annan sak är att jag hoppas verkligen att vi försöker värva Alan Dzagoev. Jag tycker att han är otroligt bra på fotbollsplanen och jag tror att han skulle passa offensivt på mittfältet eller till höger i anfallet i Rodgers spelfilosofi.