!

Officiellt bekräftade övergångar:

– Ryo Miyaichi från Arsenal till Wigan (ettårslån).
– Jack Rodwell från Everton till Manchester City.

* * *

Daniel Agger pratade nyligen med två danska tidningar i form av Ekstra Bladet samt Jyllands-Posten. I båda intervjuerna klargjorde Agger att han vill stanna kvar i Liverpool…

Läs kommentarerna i Ekstra Bladet HÄR.

Läs kommentarerna i Jyllands-Posten HÄR.

* * *

Liverpool kommer att försöka värva Swanseas mittback Ashley Williams om man säljer Agger till Manchester City. Liverpool vore beredda att släppa Agger för £23 miljoner (The Mirror).

* * *

Dessutom har pålitlige Tony Barrett i The Times varit i farten med en ny lägesrapport.

Barrett skriver inledningsvis om Aggers kommentarer i dansk media och konstaterar att han vill stanna i Liverpool. Vidare kommer Barrett in på Aggers mittbackskollega Martin Skrtel, som uppges vara väldigt nära att skriva på ett nytt långtidskontrakt med klubben.

Ytterligare uppgifter som framförs i artikeln är att Brendan Rodgers hoppas rekrytera Cristian Tello på lån. Tello ska ha identifierats som det föredragna alternativet till yttermittfältet/anfallet. Dessutom hoppas Rodgers – som vi visserligen redan vet – att låna Nuri Sahin, men där har man rejäl konkurrens av Arsenal.

The Telegraph framför ungefär samma information som The Times, men menar att Arsenal är favoriter till både Tello och Sahin. Dessutom tillägger Telegraph att Tello skulle kosta omkring £7 miljoner att köpa loss på permanent basis.

* * *

Gaston Ramirez agent klargör situationen kring uruguayanen i några kommentarer: