[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Manchester City kan komma att göra Luke Shaw till världens dyraste ytterback. Klubben är nämligen villiga att betala hela £30 miljoner för Shaw, men de har hård konkurrens av Chelsea och Manchester United, som också är ute efter hans signatur (The Daily Mail).

http://twitter.com/FabRomano21/status/422346702037987328

David Moyes planerar en rejäl renovering av Manchester Uniteds spelartrupp. Anderson är nära att ansluta till Fiorentina, medan Nani och Wilfried Zaha också är på väg bort på lån till Sporting Lissabon respektive Cardiff City. I sommar kan Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Alex Buttner, Shinji Kagawa, Javier Hernandez, Patrice Evra, Antonio Valencia och Anders Lindegaard också komma att lämna klubben (The Daily Mail).

* * *

Manchester United jobbar fortfarande på att värva Fabio Coentrao på lån. Samtidgt visar klubben även intresse för den i Portugal baserade mittbacksduon Eliaquin Mangala och Ezequiel Garay (The Telegraph).

West Ham och Joleon Lescott är överens om ett 3,5 år långt kontrakt som skulle ge engelsmannen sammanlagd £12 miljoner, men Manchester City vill inte släppa honom, vilket innebär att en övergång kanske inte blir av ändå (The Telegraph).

Chelsea är beredda att betala £21 miljoner för Nemanja Matic. Benfica kräver mer, men Matic kan mycket väl hamna i London-klubben, vilket även skulle betyda att klubben troligtvis inte kommer signa Fredy Guarin. Samtidigt är Chelsea nära att sälja Kevin De Bruyne till Wolfsburg för £18 miljoner (The Telegraph).

9 kommentarer
 1. Vi borde absolut försöka värva M’vila redan nu i Januari men finns det inget intresse runt Siqueira som ryktades under sommaren? Tror han hade varit en bra förstärkning på vänsterbacksplatsen.

 2. Jesperess eller pelle2x, har inte sett mvila, hur bra är han, är det en bra värvning. Har läst att han är lite långsam, stämmer detta…

  • Jag vet att han är en av Pelles personliga favoriter, så det säger väl lite vad han har för tankar om honom. För egen del så såg jag honom en hel del i Rennes för några säsonger sen, och där såg han mycket bra ut. Jag har aldrig uppfattat M’Vila som långsam, snarare ojämn med bitar att utveckla i det offensiva spelet. Om vi ska dra en LFC-referens så är han lite lik Jordan Henderson. I mitt tycke skulle M’Vila helt klart vara värd att satsa på, och han höjer garanterat såväl truppen som laget.

   Som alltid rekommenderar vi en titt bland våra talangprofiler. Där finns det alltid lite extra info om specifika spelare vi håller koll på: http://totaalliverpool.com/yann-mvila/

 3. Om nu Gerrard nu ska vara ensam sittande behövs då en sån som M´Vila? Själv tror jag inte alls på att Gerrard klarar av den rollen tyvärr.

  Vad tycker ni mina vänner här inne?

  • Gerrard kommer hålla i den sittande rollen, men kanske inte fullt ut mot de bättre tyvärr.

   Försvarsproblemen som syntes mot Stoke kan inte enbart skyllas på backlinjen utan hänger samman med den defensiva delen på mitten också.

   M’ Vila eller annan i samma spelartyp kommer bli kanon och då får vi in en mer fysisk spelare, för det saknar vi på mitten.

  • M’Vila är ingen traditionell sittande mittfältare, utan en av hans främsta egenskaper är passningsspelet. Så det är inga konstigheter att sätta honom på centralt mittfält i antingen Henderson’s eller (i senaste matchen) Lucas position.

 4. Han är skadad nu tydligen ev några veckor

 5. Jag tycker Gerrard blir perfekt i Xabi-rollen. Så länge han har hårt jobbande och pressande mittfältare framför sig så han får lite tid med bollen och kan göra tacklingar på bollhållaren i motståndarlaget. Ska han dock tvingas täcka ytor tror jag det blir tufft då han inte är så snabb eller fysiskt stark. Xabi klarade det pga Mascheranos och Sissokos hårt jobbande.

Kommentarer är stängda.