[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Danilo

Den ständigt omskrivne Luis Suarez har blivit tillsagd av Liverpool att han har tre veckor på sig att få igenom en flytt. Om inget har hänt när månaden är slut så förväntas Suarez att bli kvar på Anfield.  Detta rapporterar The Mirror.

Den uruguayanske landslagsanfallaren har fått en välbehövlig semester fram till den 22 juli, detta efter att ha deltagit för sitt land i Confederations Cup.

Ännu har inget beslut fattats var Suarez kommer att ansluta sina lagkamrater efter semestern, men det är nästan säkert att han kommer bli tillsagd att delta i de rödas ”Fjärran Östern & Australien-turné”.

Såhär långt har INGET bud kommit in för Suarez ifrån någon klubb, och Real Madrid har fortfarande inte hört av sig, detta trots ihärdiga rapporter om motsatsen.

Ett stort problem för Liverpool är Suarez avstängning. Uruguyanen har fortfarande sex matcher kvar på sin avstängning – och då den spanska säsongen sparkar igång något senare än Premier League, så är det vettigt för Real att lämna honom på Anfield fram till slutet av augusti.

Det skulle också ge Real chansen att förhandla ner utgångspriset sent under transferfönstret, ett utgångspris som tros ligga på £45 miljoner.

Brendan Rodgers vill dock ha löst situationen långt innan dess då han förväntar sig att ha en färdig trupp långt innan den stora premiären som går av stapeln den 17:e augusti.

Kommentar:

This story will be continued…

* * *

Tyska BILD fortsätter sitt spår om att Henrikh Mkhitaryan enbart vill till Dortmund – och inte någon engelsk klubb. Dock så skriver de även att Shaktar vill ha 30 miljoner euro för Mkhitaryan, en summa Tottenham och Liverpool tros vara villiga att betala, men som Dortmund inte tänker punga ut.

* * *

Tony Barrett ifrån The Times skriver i en kortare artikel att nyligen degraderade Wigan Atheltic hoppas att kunna signa André Wisdom på ett säsongslångt lån.

. . .