Startelvan: Reina, Johnson, Carragher, Agger, Aurelio, Adam, Henderson, Spearing, Aquilani, Downing, Carroll.

Bänken: Jones, Doni, Cole, Maxi, Kyrgiakos, Kuyt, Lucas, Ngog, Kelly, Flanagan, Robinson.

* * *

Liverpool lyckades vinna matchen med 2-0. Carroll gjorde ett tidigt ledningsmål, och Kyrgiakos utökade i slutet av matchen.

Det märktes att Liverpool var i betydligt bättre form än i föregående träningsmatcher. Redan från start pressade man Valencia och skapade målchanser. Så småningom kom också ett grov felpass som Carroll kunde utnyttja, 1-0 till Liverpool.

Liverpool var klart bättre än Valencia, som visserligen hade bollen, men som skapade nada. Kelly, som hoppade in tidigt på grund av Johnsons skada, spelade mycket bra, likaså Agger, Spearing, Downing och Carroll. Det var rent allmänt en match där många LFC-spelare stod för goda prestationer.

En som däremot var ytterst medioker var Aquilani, som alltså genast fick problem när motståndet blev tuffare, tempot högre och domaren engelsk. Inte oväntat.

I slutet av matchen tryckte Kyrgiakos in 2-0. Det kändes som ett rättvist slutresultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Hmm, 4-2-3-1?

  Reina
  Johnson – Carra – Agger – Aurélio
  Adam – Spearing
  Henderson – Aquilani – Downing
  Carroll

  Eller?

  Blev förvånad när jag Aurélio’s namn. Roligt med Aquilani från start!!

 2. Carroll är verkligen On Fire. Het framåt, gjort matchens enda mål, gult kort efter en kraftfull tackling, nästan hamnat i slagsmål med Rami, jag gillar vad jag ser. Har inte sett han såhär bra sen förra hösten mot Arsenal.

 3. Alla utmärkte sig på något sätt i dagens Liverpool, dock var Aquilani lite osynlig. Jag håller Spearing som Liverpools bästa och Kuyt som bästa inhoppare.

 4. Vad blev det? Vilka gjorde mål? Sitter mitt i bushen o kan inte hitta nåt resultat.

 5. Skönt att se att vi kan hålla nollan! vinsten kändes aldrig hotad och en bra genomförd match.

  Min startelva mot Sunderland utifrån det man såg idag:

  Reina
  Kuyt – Agger – Carra – Kelly
  Lucas – Spearing – Adam
  Suarez – Carroll – Downing

  Varför Kuyt som högerback?
  Varför inte?

 6. Go seger idag men vi måstenfå iväg Aqua. Ett bevis på att han inte håller mot bättre lag. Cole till PSG?? Ja tack gärna. In med Cahill, Enrique och en ruskigt snabb ytter så är vi med i toppen i år. Kanske en back up åt Carroll också.
  YNWA

 7. Om Mata spelat i Liverpool istället för Valencia så hade vi nog sett mer av honom idag!

 8. Mata håller inte i pool utan vi köpte downing som kan slå pass till carroll.. Mata skulle bli extra ytter i vårt lag bara..

 9. Är det bara jag som tycker att vi borde använda Aurelio som vänsterback istället för den i princip klara Jose Enrique. Tycker det är en onödig värvning med tanke på att vi dessutom har Flanagan, Robinson och Wilson.

 10. Instämmer POol.
  Satsa på ny mittback istället som är bättre än dom vi har.

 11. Wilson är ingen vänsterback och således tämligen usel där. Det såg vi förra säsongen.
  Flanno och Robbo är fortfarande väldigt unga och det är inte schysst att lägga sådant ansvar på dom NÄR Aurelio kommer gå sönder för det gör han förr eller senare.
  De kan fungera som en nödlösning någon match, men vi behöver stabil vänsterback som är bra varje match både bakåt och framåt och där är inte någon av ungdomarna ännu.

  Om 2-3 år är de redo att vara första alternativ, men inte nu…

  Inte om vi siktar på att komma topp 4 som jag hoppas är målet för de allra flesta!

 12. Som Cribe säger – Robinson och Flanagan ska/bör inte vara förstavalet, då de är så unga. Aurelio kan spela när han inte är skadad.

  Angående Aquilani och Meireles: Jag bryr mig inte om någon av de säljs – Då strategin är att man ersätter med någon som är bättre än den som redan är här. Görs inga förändringar, så har de gjort bedömningen att ingen bättre kan ersätta för en rimlig summa, kombinerat med en bra mentalitet.

  Nej, jag låter de professionella ta hand om saken, medan jag sätter mig i min solstol, tar en drink och inväntar ligastarten. B-)

 13. ”Cribe- Johnny”- vad anser ni om Insua?
  Tycker han ska behållas & varvas med Aurelio+ ungtupparna på VB, därav mitt tidigare svar om ny MB ist.

 14. Det är en irrelevant fråga då Insua inte är önskvärd av Kenny.
  Vad jag vet har han inte ens fått något nummer den här säsongen och kommer således försvinna denna månad…

 15. Johnson har varit bra enligt mig som vänsterback och så sedan Martin Kelly på höger. Reserver Robinson och Flanagan, varför Jose Enrique,? som är bra framåt men osäker bak.