Liverpool kollar på Paris St Germain’s vänsterback Lucas Digne som ser ut att kunna bli den sista pusselbiten för Liverpool den här transfersommaren. Det är fortfarande oklart om det handlar om en permanent deal eller ett lån för den franske supertalangen som den senaste tiden lockat till sig intresse från klubbar såsom Atletico Madrid och Roma. Alberto Moreno har dragits med skadeproblem under försäsongen och även fast ynglingen Joe Gomez gjort bra ifrån sig så finns det vissa frågetecken om han är redo att agera förstaval på vänsterbackspositionen i Premier League. Därför har Lucas Digne diskuterats som ett alternativ då den annars naturlige ersättaren José Enrique bara har 12 månader kvar på sitt kontrakt och förväntas lämna klubben innan sommarens slut. (The Daily Mail).

* * *
Benteke’s läkarundersökning är nu avslutad. Han reser nu upp till Liverpool för att slutföra formaliteterna i affären. (The Mirror)

Christian Benteke beräknas senare under dagen att officiellt presenteras som Liverpoolspelare för en deal värd £32,5 miljoner. Brendan Rodgers bekräftade även under sin presskonferens i Malaysia under onsdagsförmiddagen att Mario Balotelli kan komma att lämna Liverpool i sommar. (The Telegraph)

5 kommentarer
  1. Tycker vi gör ett bra fönster! Köper in 4 startspelare av kvalitet! Säga vad man vill om benteke men killen kommer göra succé och brendan vet exakt hur han vill använda honom! Känns ialf som det eftersom han köpte in lambert och Balo förra året för att kunna avlasta sturre, en möter en sticker men eftersom han var skadad hela året och dem 2 inte var kompetenta nog för att jobba eller hålla emot bollen och vänta på understöd så
    Blev det en flopp! Så smart av han att inte köpa en som tex lacazette som
    Bara är djupledslöpare när vi redan har sturre och då blir spelet lättläst

  2. Hoppas Digne-ryktet stämmer. Om vi går in i säsongen med endast en naturlig vänsterback och en 18-årig högerfotad mittback som backup blir jag väldigt orolig.

  3. Får vi in Digne gör vi det bästa fönstret på länge!

  4. Vad har hänt med Big Ben, klarade han inte läkarundersökningen som han skulle gjort i måndags? Sen ryktades det att han skulle presenteras i tisdags, sen onsdag…. är det torsdag som gäller nu kanske.

  5. Benteke klar! Presenterades precis.

Kommentarer är stängda.