. . .

Liverpool är beredda att överge värvningsförsöket av Thomas Ince, då man inte har några planer på att höja sitt bud på yttermittfältaren. Blackpool tänker inte sälja för Liverpools nuvarande bud – och nu kommer LFC troligtvis att överge dealen för att invänta sommarens transferfönster, där man kan återuppliva sitt intresse för Ince. Rodgers intresse för Ince kommer alltså inte att upphöra, samtidigt som spelaren själv gärna vill återvända till Anfield (The Telegraph).

* * *

Fulham är den senaste klubben att visa intresse för Jack Butland, som skulle kosta åtminstone £6 miljoner. Liverpool, Everton och Southampton överväger också att buda på 19-åringen (The Telegraph).

Birmingham kräver £6 miljoner för att sälja Nathan Redmond. Newcastle, West Brom och Fulham har kontaktat Birmingham rörande Redmond, medan Manchester City, Tottenham samt Liverpool har scoutat honom intensivt (The Telegraph).

* * *

Manchester United befinner sig en mycket fördelaktig situation i racet om Wilfried Zaha. Andra intressenter – senast Spurs – drar sig nämligen ur racet, eftersom de tror att Sir Alex Ferguson redan har gjort klart med 20-åringen. Crystal Palace hoppas sälja Zaha i detta transferfönster och därefter låna honom resten av säsongen (The Telegraph).

* * *

Theo Walcott är ytterst nära att skriva ett nytt kontrakt med Arsenal (GOAL.com, The Daily Mail).

* * *

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Enligt Macca ( en säker källa ) så är Blackpool och Liverpool överens, men blackpool vill inte bekräfta någonting förrän papperna är påskrivna

    Angående Strootman, den som köper honom kommer inte bli besviken! En kraftfull inner som har ett bra driv och en fantastisk blick för spelet. United sägs vara mest angelägna av att köpa honom.

  2. Svårt att bedömma Ince tyvker jag, men han har ju ok stats. Bra att LFC värderar sin inköp noggrant. Måste ju vara oerhört pirrigt att köpa en lirare för de enorma kostnaderna som det handlar om. Men det är ju deras jobb att kunna bedöma en lirares kapacitet i förhållande till priset.
    Må lyckan vara med oss.

  3. Den som får Strootman ska bara tacka och ta emot.. För min egen del så är han den bästa spelaren i den hollänska ligan, klart mycket bättre än Eriksen!

    United är dock favoriter verkar det som, men om vi får honom så blir jag mycket glad.!