Liverpool är intresserade av Stevan Jovetic och kollar på möjligheten att låta honom stanna i Premier League. Liverpool har försökt värvat honom vid två tidigare tillfällen, men även den här gången har man konkurrens om hans signatur, då Inter och Juventus också är intresserade (The Mirror).

Liverpool, Real Sociedad och Athletic Bilbao är klubbarna som är intresserade av Asier Illarramendi. Den spelskickliga mittfältaren kan komma att säljas för så pass lite som €12 miljoner i sommar (El Confidencial).

Liverpool har bett Real Madrid om att bli fortsatt informerade rörande Illarramendi, som ser ut att vara på väg bort från den spanska storklubben. Hans prislapp ligger på £17 miljoner, vilket kan visa sig bli för mycket för Real Sociedad. Athletic Bilbao försökte signa honom i januari genom att buda £15 miljoner, men både spelaren och Real Madrid nobbade budet (The Sunday People).

3 kommentarer
 1. Talangen är odiskutabel, men vill vi ha honom om han går sönder mest hela tiden? Han får ju spela ganska begränsat i City, jag tror att han kommer gå sönder oftare om han matchas hårdare.

  • Håller med till fullo. Skadebenägen och saftig lön. Inget gör oss. Behåller hellre Balo än ta in Jovetic. Känns inte som han skulle passa i vårt/våra system heller.
   Illarramendi å andra sidan skulle sitta fint.

 2. Jag hoppas på sätt och vis att Jovetic kommer. Han skulle vara perfekt! Men sen kommer ju det med skadorna…

  Illarramendi har jag sett väldigt lite utav, men positionen är ju rätt att förstärka.

  Sen behöver vi en högerback (om inte Wisdom klarar det) och en backup målvakt, som är tillräckligt bra för att konkurrera med Mignolet.

Kommentarer är stängda.