Liverpool är den senaste klubben som ryktas vara ute efter Barcelonas talang Cristian Tello. 20-åringen blir kontraktslös efter nästa säsong och förknippas med ett gäng klubbar, däribland Valencia, Malaga och Benfica (The Daily Mail).

* * *

Arsenals ägare Stan Kroenke är beredd att spendera mellan £50 och £100 miljoner i sommarens transferfönster. En spelare som kan vara på väg till Arsenal är Sunderlands Stephane Sessegnon. Han är även intressant för sin gamla klubb PSG, men han vill gärna stanna i Premier League och vore intresserad av en flytt till Arsenal, som kommer att behöva betala omkring £10 miljoner för att få Sunderland att acceptera en försäljning (The Telegraph).

Zenit har bekräftat att de vill låna Andriy Arshavin (The Telegraph).

* * *

Spurs gör stora ansträngningar för att behålla Harry Redknapp. De är nämligen beredda att erbjuda Redknapp ett nytt kontrakt värt £4 miljoner om året. Dessutom försöker Spurs genomföra en prestigefull värvning av Eden Hazard, samtidigt som de visar stort intresse för Loic Remy och Leandro Damiao (The Mirror).

Wolves sökande efter en ny manager går vidare. Det senaste namnet på agendan är veteranmanagern Walter Smith (The Mirror).

Frank Lampard kan vara på väg bort från Chelsea – och PSG vill gärna signa honom. Ytterligare en engelsk veteran som ser ut att lämna är Ashley Cole. Barcelona, Real Madrid och Inter har tidigare varit intresserade av vänsterbacken och intresse saknas inte heller nu om Chelsea går med på att släppa honom. Chelsea kommer troligtvis att vilja ha åtminstone £15 miljoner för Cole.

* * *

Chelsea är intresserade av Theo Walcott, som är ett av flera stora namn som kan vara på väg bort från Arsenal i sommar. Walcott har ett år kvar på sitt kontrakt med Arsenal och även om Arsene Wenger fortfarande tror på honom, kan han komma att säljas. Walcott är medveten om att det kommer att komma feta löneerbjudanden som Arsenal inte kan matcha (The Daily Mail).

Manchester City överväger att signa målvakten Joel Robles (The Daily Mail).

Gonzalo Higuain kan komma att hamna i Manchester City, trots att Chelsea också är intresserade. Real Madrid vill nämligen signa Sergio Agüero, men City kanske väljer att erbjuda Carlos Tevez istället (The Daily Mail).