. . .

Alberto

Enligt den spanska tidningen Estadio Deportivo är Liverpool och Sevilla helt överens om övergångssumman för Luis Alberto.

Liverpool kommer att betala 8 miljoner euro samt eventuellt ytterligare 2 miljoner euro för Alberto.

Inom de närmaste dagarna kommer Alberto att skriva på ett 4-5 år långt kontrakt med Liverpool, som hoppas offentliggöra övergången i början av nästa vecka när allt är påskrivet och klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Stämmer detta, så är detta en mycket bra truppvärvning och sedan in med Henrikh Mkhitaryan, så ser det bra ut…

  Truppen ser bättre och bättre ut nu… och sedan kan vi lägga fokus på att förstärka upp de bakre leden…

  Kommer ju även bli så att vissa får lämna och några yngre kommer säkert att lånas ut…

  YNWA

 2. Han är säkert jättebra och allt. Men jag retar mig lite på att enligt rykten så skall han kosta oss ca 8 miljoner euro! Barcelona skaffade sig en klausul att köpa honom under lånet för ca 4 miljoner euro!

  • Fast det blir ju så när en spelare levererar, priset stiger.

 3. Har ärligt talat väldigt dålig koll på denna killen, forward?, en 92a som hittils bara spelat B-lags fotboll..? Hur i allsindar kan han vara värd så mkt pengar???

  • Det spanska ligasystemet är inte uppbyggt på samma sätt som i exempelvis Sverige.

   Dessutom så har det spelat flertalet supertalanger i det där Barcelona B, bl.a. Iniesta, Thiago och Messi. De har även en spelare som heter Deulofeu som är ruggigt bra i det där laget.

  • Även Bojan gjorde en säsong i Barca B som 16-åring. 11 mål på 22 matcher, galet.

  • Bojan var riktigt vass då & när han lite senare slog igenom i Barca. Tyvärr så har han sen dess valt helt fel lag, och bänken har inte utvecklat honom.

  • Japp, köper inte att han är slut eller inte håller på högsta nivå som vissa påstår. Killen var grym i Barca, han är sinnes i avslutslägen. Men han måste gå till ett lag som tror på honom nu innan det är försent.

 4. Jag förstår att han ökar i värde när han presterar. Men som sagt så presterar han i Barca B. Jag har inte sett honom, men han är säkert jättebra. Men om Barca kan förhandla ner till ca 4 miljoner. varför skall vi betala de dubbla? det är bara det jag undrar över.

  • För att de förhandlade fram det priset för ett år sen, har ju hänt lite grejer sen dess. Hypen är stor bland Sevilla-fansen dessutom.