[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Enligt den danska tidningen Ekstra Bladet slåss Liverpool och Roma om Christian Eriksens signatur. Klubbarnas intresse beskrivs som ”mycket seriöst” – och för tillfället ser det ut att vara en direkt dragkamp mellan LFC och Roma om dansken.

Läs Ekstra Bladets story HÄR.

Eriksen

Cardiff City kräver ett svar från Thomas Ince inom de närmaste 24 timmarna. Cardiff har fått ett bud accepterat av Blackpool, men Ince tros invänta intresse från Liverpool innan han godkänner flytten till Cardiff. I dagsläget har Liverpool inte följt upp sitt tidiga intresse för Ince – och nu har han alltså fått ett ultimatum av Cardiff (GOAL.com).

Liverpool har accepterat Blackburns bud på 1,75 miljoner för Jay Spearing – men mittfältaren är inte angelägen om att genomföra flytten. Spearing vill spela i Premier League och inväntar sådana alternativ senare i transferfönstret. Detta kan även ge andra intressenter – som Bolton – tid att få in pengar och köpa loss Spearing – eller övertyga Liverpool om att låna ut honom igen (The Bolton News).