. . .

Liverpool skickade en scoutdelegation till Barcelona för att kolla på Gary Hooper i CL-matchen mellan Barcelona och Celtic. Rodgers vill värva en anfallare januari och Hoooper är en av spelarna som man kollar på (The Daily Mail).

Hoopers kontrakt med Celtic går ut sommaren 2014.

* * *

AC Milans utförsäljning kan fortsätta. Kevin-Prince Boateng, Robinho och Alexandre Pato kan vara nästa spelare att lämna Milan, som skulle få omkring 50 miljoner euro i övergångssumma samt spara 30 miljoner euro i löneutgifter på att sälja trion. Boatengs kontraktsförhandlingar med Milan går inte bra, och Bayern München är beredda att försöka värva honom redan i januari. Samtidigt vill Santos värva Robinho, medan Roman Abramovich är villig att gambla genom att betala 30 miljoner euro för Pato (Corriere dello Sport).

* * *

PSG har etablerat kontakt med Joao Moutinhos representanter. Både PSG och den andra intressenten Zenit är villiga att betala portugisen en veckolön på omkring £150 000. Om Moutinho kommer att flytta i januari eller nästa sommar beror på Portos framfart i Champions League (The Daily Mail).

* * *

David Trezeguet är aktuell för en januariflytt till Palermo (Palermo24.net).

Fulham visar intresse för Inters McDonald Mariga (FCInterNews.it).

Royston Drenthe
är alltjämt klubblös. Han kontaktade nyligen PSV och bad om att få provträna med klubben, men fick nobben (Voetbal International).

* * *

Valencia vill värva John Terry i januari. De har erbjudit mittbacken ett 18-månaderskontrakt med option på ytterligare ett år (Radio Intereconomia).