Enligt The Telegraph kollar Liverpool efter en ny målvakt, då man är oroliga för att Manchester United eller Arsenal kommer att värva Pepe Reina i sommar.

Bakgrunden till Liverpools ökade oro att tappa Reina är att spanjoren har en utköpsklausul på £20 miljoner i sitt kontrakt. Samtidigt har Reina uttryckt en önskan om att ”vinna titlar”, och andra engelska storklubbar visar intresse för honom.

Manchester United är en av intressenterna, men de har även andra målvakter på agendan, då namn som Manuel Neuer, Maarten Stekelenburg och David de Gea också står högt i kurs hos Manchester United. Såväl Stekelenburg som Neuer är dessutom namn som Liverpool också kollar på; Neuer är synnerligen intressant för både LFC och Man Utd, då han har en utköpsklausul på £12,5 miljoner. Tysken tros toppa Uniteds önskelista.

Liverpool kollar även på Hugo Lloris och – något överraskande – Paul Robinson. Den förre landslagsmålvakten betraktas som ett säkert kort, då han har stor erfarenhet från främst Premier League. 31-åringen har drygt två år kvar på sitt kontrakt med Blackburn, och skulle inte kosta överdrivet mycket att köpa loss.