Enligt The Mirror är många PL-klubbar intresserade av Newcastles Steven Taylor.

Liverpool, Aston Villa, Fulham och Everton sägs vara ute efter backens signatur.

Newcastle hoppas att budkriget ska starta på omkring £8 miljoner, och hoppas att de kan få £10 miljoner för Taylor när budkriget är avslutad.

Liverpool var som bekant ute efter Michael Turner, men nu tyder allt på att den affären är död, då Hull krävde på tok för stora pengar för sin mittback.

Hur som helst, jag tycker att Taylor är något underskattad. Han tackade nej till U21-EM på grund av en lättare skada – annars hade han varit Englands lagkapten. Det säger ganska mycket om hans status.

Visst var han inte bra förra säsongen, men han är fortfarande ung och kan utvecklas ytterligare.

* * *

För ett par år sedan dumpade Manchester United Ryan Shawcross. Nu är de beredda att ta tillbaka honom, enligt Daily Mail.

Orsaken till detta är naturligtvis Liverpool intresse, som ska ha fått Sir Alex Ferguson att agera snabbt.

Shawcross gjorde för övrigt mål för Stoke under gårdagens premiäromgång av Premier League.

* * *

Om vi snackar unga engelska mittbackar ser jag faktiskt hellre Taylor, Turner, Richards och Wheater än Shawcross, som dock inte är en dålig spelare.

2 kommentarer
  1. Känns det inte lite väl dyrt för Taylor (8-10 miljoner pund)?

  2. fan va surt med 2-1 förlusten mot Tottenham. kolla bara på tottenhams bänk-Crouch, pavluchenko. tex och vi har Dossena, voronin. Vi måste ha in bättre spelare tex sälj överflöds spelare köp in en ytter A.Young, mittback Turner, och en forward Negrado eller defoe. och bort med voronin, el zhar Dossena tex. Men jag tror inte det händer nu när dom där ägarna från Usa vägrar ge pengar till oss.

Kommentarer är stängda.