[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool är beredda att intensifiera sitt intresse för Michel Vorm, som har blivit ett av Rodgers ’top targets’ i managerns strävan efter konkurrens och bredd i truppen. Liverpool tror att Vorm kan vara tillgänglig för så pass lite som £5 miljoner, eftersom Swansea kanske vill sälja en av sina bäst betalda spelare. Vorm har en veckolön på omkring £35 000 och två år kvar på sitt kontrakt med Swansea (The Liverpool Echo).

* * *

Liverpool planerar att intensifiera sitt intresse för Steven Caulker och Michel Vorm, som skulle gå på sammanlagt £15 miljoner att köpa loss från Cardiff respektive Swansea. De sistnämnda är villiga att lyssna på erbjudanden för 30-åringen Vorm, och de är beredda att sälja för mindre än de £10 miljoner som holländaren tidigare bedömdes vara värd. Vorm har två år kvar på sitt kontrakt med Swansea och är en av klubbens bäst betalda spelare, samtidigt som målvakten gärna skulle flytta till Liverpool (Wales Online).

Brendan Rodgers är väldigt intresserad av att signa Caulker. Cardiff kommer att försöka få ’tillbaka’ de £9 miljonerna som de betalade Spurs och mittbackens prislapp ligger således i den storleksordningen. Caulker är dock inte den enda mittbacken på Rodgers lista och möjligtvis vill han se över andra alternativ, som Dejan Lovren (Wales Online).

* * *

Pedro

Enligt The Mirrors David Maddock har Liverpool hört sig för till Barcelona rörande Pedro – och fått svar att han är tillgänglig till rätt pris. Brenden Rodgers har klargjort att han vill rekrytera en högklassig anfallare som kan komplettera den nuvarande anfallsuppsättningen. Pedro uppfyller kriterierna, skriver The Mirror, som tillägger att det faktum att spanjoren är en mångsidig spelare är tilltalande för Rodgers.

The Mirror uppger att Cesc Fabregas och Alexis Sanchez också är tillgängliga till rätt pris – och att Liverpool även har hört sig för rörande Sanchez. Chilenaren verkar dock vara nära en flytt till Juventus och såvida det inte spricker kommer Liverpool att lägga fokus på Pedro.

26-årige Pedro är uttagen i Spaniens VM-trupp och det skulle kunna bli ett problem för Liverpool, då Barcelona gladeligen är villiga att vänta med att ange en prislapp tills efter VM, menar The Mirror. Slutligen uppger tidningen att Liverpool fortfarande befinner sig i förhandlingar rörande Adam Lallana och Dejan Lovren, men att det sannolikt inte kommer att göras några stora framsteg innan VM.

* * *

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer
 1. När Barcelona menar ”rätt pris”, vad menar man då? Är det i trakterna av £15m eller är det snarare £30m? Han har ju ett rätt välfyllt CV och har väl typ vunnit allt man kan vinna? Dessutom 26 år, i sin bästa ålder med andra ord.

  • Vet inte, svårt att spekulera om det, men jag hoppas att andra källor ska nämna siffror senare ikväll/inatt.

 2. Lovren? Är det verkligen rätt mittback att värva? Måste ju vara så att någon mer än Agger som är påväg bort om han värvas, för han kan ju knappast vara tänkt att vara den där mittbacksgeneralen som ska värvas i sommar.
  Någon som har bra koll på killen?

  • Enligt Liverpool Echo är Lovren den mittbacken som Rodgers helst vill ha, och Rodgers ser honom som en ledartyp osv. Men ja, det är märkligt.

 3. Med tanke på Pedros CV och Barcas värdering av egna spelare lär han kosta en shitloads att köpa loss.

 4. Även om Pedro är väldigt duktig så är han en ganska anonym spelare. Ingen hypad spelare som Sanchez eller Fabregas. Om han kan fås för 15-20 så tycker jag han hade varit värd det men han är knappast en 30m spelare. Ser hellre Pedro i LFC än Sanchez faktiskt. Jobbar mer för laget och ger en del mål ifrån ytterpositionen.
  Ang. Mittbackar känns det som att hitta rätt spelare till Sakho. Personligen tror jag Toure passar bra med Sakho. Lovren är osäkert men Caulker är ett stolpskott tror jag.

 5. Pelle2x

  Hur nära tror du scums är Kroos…
  Förstår inte varför vi inte går för honom, en riktig klasspelare.
  Han är bättre än samtliga av våra mittfältare inkl gerrard.

  • Det verkar som att Man Utd är villiga att ge Kroos en veckolön på £200 000. Därför är han högaktuell för United, och eftersom Bayern inte är villiga att matcha det så förlänger han inte där…

  • Vet du om vi har försökt att värva honom?

   Ska vi få hit toppspelare så måste vi kunna erbjuda dem marknadsmässiga löner o jag anser att Kroos iaf är värd 150000 i veckan. Om man erbjuder det samt CL-spel så bör chanserna vara goda.

  • Enligt The Times undersökte Liverpool möjligheterna att värva Kroos, men kom snabbt fram till slutsatsen att hans löneanspråk är på tok för höga.