______________

Agenter från Liverpool kommer att gå på helgens match mellan Rennes och Lyon. Deras syfte med visiten måste vara att kolla på eller diskutera med någon av klubbarna (Twitter).

Liverpool har varit intresserade av Yann M’Vila under en längre tid, men han var nära att signa för Milan förra sommaren (Twitter).

* * *

Damien Comolli är angelägen om att signa Barcelonas talang Cristian Tello. 20-åringen är kontrakterad till 2014, men Barcelona kan komma att låna ut honom (The Mirror). Tello har dessutom en relativt låg utköpsklausul på 10 miljoner euro i sitt kontrakt.

* * *

Liverpool, Arsenal, Tottenham och Everton är intresserade av Oscar Cardozo, som värderas till omkring £18 miljoner (TalkSPORT).

Liverpool, Manchester United, Arsenal och AC Milan är intresserade av Javi Garcia, som värderas till omkring £30 miljoner (TalkSPORT).

* * *

Arsenal har återupplivat sitt intresse för Riccardo Montolivo (The Mirror).

Sunderland är beredda att betala £7 miljoner för Gabby Agbonlahor. De är även intresserade av anfallarens lagkamrat Richard Dunne (The Mirror).

West Brom ligger närmast till hands för Sverigebekantingen Derek Boateng, som har hamnat i en olustig situation i Ukraina. Tidigare den här månaden blev Boateng utvisad efter att ha knuffad en motståndare som kallat honom för ”black monkey”. Fulham misslyckades med att signa Boateng i januari, men nu är hans nuvarande klubb FC Dnipro villiga att sänka prislappen från £5 miljoner till £3,5 miljoner (The Mirror).

Anzhi Makhachkala är beredda att betala £45 miljoner för Fernando Torres. Abramovich tror alltjämt på spanjoren, men kan ändå komma att sälja om Chelsea missar CL-spel, eftersom han skulle behöva pengarna för att kunna renovera om spelartruppen och samtidigt följa de nya financial fair play-reglerna. Samtidigt är PSG beredda att betala £12 miljoner för Ashley Cole, och Real Madrid £10 miljoner för Raul Meireles (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. # Pelle

  Är Oscar Cardozo värd de 18 miljonerna??
  Han var väl het för någa årsen, nu hör man inte så mycket om han.

  Borde finnas bättre alt för de pengarna?

  • DeZ: Nej, jag tycker absolut inte att Cardozo är värd £18 miljoner.

 2. dom här två senaste artiklarna och spelarna som kopplats till liverpool där i får en verkligen att andas framtidstro!=) kan vi signa Moutinho, Ramirez, Tello skulle jag bli så fantastiskt glad!! skulle boka resa till Anfield direkt! säg en bomb ala Llorente eller Iker Muniain och Gud ler mot oss.

  Det är bäst och hålla nere förväntningarna avsevärt för nu iaf och titta på varför inte spelet stämmer fram till sommaren, och därefter ta fram stora sågen om ingen förbättring skett

 3. Det verkar vara icke-brittiska spelare som gäller denna sommaren! Man kan ju undra vad tanken var med 100% brittiskt inköp förra sommaren?

  • JB: 100% brittiska inköp förra sommaren? Liverpool köpte ju Henderson, Adam, Doni, Downing, Enrique, Coates och Bellamy.

 4. JB//

  Vi köpte stommen förra året, den här sommaren ska vi handla kvalité. Simple as that.

 5. Kanske att bygga stommen? för att klara HG-regler etc. Visst det är rent skit dagsläget men på planen så ser det oftast rätt okej ut med bra försvar och mycket bollinnehav, nu behövs det bara 2-3 kryddor till det här.

  Jag vill se en mer renodlad striker än Suarez. Cavani.. han kan även spela längre bak i banan och har en ruggig arbetskapacitet, detta innebär att vi kan använda honom även tillsammans med Carroll.

  En ytter/offensiv mitt, Ramirez verkar vara ett riktigt bra alternativ om det är dessa pengar som är aktuella, Tello vore väl spännande precis som Sterling.

  Def mf, det kommer att bli som en ny värvning när Lucas kommer tillbaks och vi kommer att få en mycket bättre länk mellan försvar och offensiv än Spearing. Spearing är inte dålig och är en perfekt truppspelare som kan avlasta Lucas.

  Om vi kan få hem Aqui så bör vi ta chansen och låta Adam ta ett tåg till någon annan stad. Med stundande europaspel så kommer Aqui vara ett mycket bättre alternativ för oss än Adam. Ett offensivt innermittfält bestående av Gerrard, Aqui, Shelvey, Henderson och kanske Suso? borde räcka rätt långt… Finns något tungt namn tillgängligt, ta chansen!

 6. real madrid och raul meireles? ja… kan han göra ett sämre karriärsval? pengarna sitter nog gott. men vilka skulle han konkurrera med? lite skrämmande…..

  känns som att de kan bli en intressant sommar.. tänk att få in tello och ramirez. m´vila och kanske en ordentlig striker..
  tello enligt rykten 10
  ramirez 12-15
  mvila 15-20
  plus en striker… jag är sugen på lavezzi 25..
  totalt 65 miljoner…

  sälj av adam, maxi, aqui och joe cole.. inte mycket in.. men kanske
  adam 5-10
  aqui 5-12
  joe cole 5?
  maxi 3-5?
  18-32 miljoner.. skulle inte vara helt omöjligt..

 7. Hur kommer det sig att Liverpool aldrig kommer överens med en klubb innan sommaren? Tänker på Arsenal med Podolski och Bayern med Shaqiri..

 8. Visst är det kul med rykten. Men tills jag ser spelare officiellt presenterade håller jag tillbaka glädjen över de namn som nämns. Drömma är lätt men verkligheten är något annat. Sedan måste ju de nyförvärv som kommer prestera. Allt sker inte automatiskt.

 9. Förstår inte hur folk tänker när de vill värva lavezzi som ny striker, han är ingen målskytt. Bra absolut, men han är mer lik Suarez än en målskytt som vi faktiskt behöver.

 10. Andrén//

  Är verkligen Lukas Podolski 100 % klar för Arsenal?? Det måste jag verkligen ha missat. Visst har det varit snack och rykten, men trodde verkligen inget var klart.

 11. Håller med robin, ser gärna lavezzi komma och det vore väldigt dumt om vi inte ens är med racet om priset är det ryktade.. Men han är inte en ren striker och vi borde isf titta mot cavani om vi ska stanna i napoli.

 12. Jag vet att han inte är en utpräglad målskytt. Men jag tror att hans närvaro tillsammans med några andra farliga spelare kommer ge mer ytor och de kommer medföra fler mål! Men de e bara vad jag tror! Suarez är en fantastisk målskytt! Dock så måste han görs allt själv i pool! Då brister de! Ge han lavezzi så blir de andra bullar tror jag!

 13. Tycker LFC borde börja sommaren med att ge Kenny sparken, hur stor spelare han än är för klubben är han ingen man för en klubb som ska vinna utmana om de större titlarna. Han är fortfarande lite ”old school”.. Man kan inte ligga bland topp 4 i PL genom att slå lång bollar på Carroll? Man kan ibland fundera att de kanske skulle kunna gå.. men snälla, Carroll gör fan inte ens mål!.. In med Benitez eller AVB så börjar vi spela bättre fotboll.

  TYCKER helt klart att vår kära Liverpool har spelat en underbar fotboll, för de mesta har vi rullat ut vartenda lag i PL, men vi gör aldrig mål? Man måste börja låsa matcherna och sätta sina målchanser. Finns matcher lfc ska ut i halvtid med 2-0 eller mer men NEJ, istället ska de flesta hemma matcherna sluta oavgjord.

  Henderson och Downing tycker jag vi ska behålla. Nästa säsong är jag säker på att de kommer lossna för båda, om inte nu de kommande matcherna. MEN Carroll och Adam.. sälj iväg dom två bara. Läste att vi hade £60 miljoner att handla för nu på sommaren. Lägg till att om vi säljer Carroll £18-25, Adam £7-12, J.Cole £5, Maxi £5-10, Aurelio £5-10 och sist Kuyt £10. Så på ett ungefär har lfc £115 miljoner att spendera till sommaren & nu ska vi tänka realitiskt, vi har inget CL spel så tror inte på de allra största namen i marknaden. Men finns fortfarande stora spelare som vill spela i den fina röda tröjan, spelare som är medvetna om att lfc kommer komma upp till toppen igen.

  Vi behöver en mittback som backup till Agger&Skrtel, kanske Coloccini? Sen kommer Lucas tbx från skada samt kanske Aquilani tbx. Men en offensiv kreatör i mitten som kanske Marko Marin? En favorit enligt mig till den positionen. Sen två snabba yttrar som kan göra bort sin motståndare, kanske Tello och Lavezzi? Och sist två anfallare som kan göra mål, en som går direkt in i elvan som Cavani och en som kanske accepterar sitta på bänken men är rutinerad, kanske Del Piero?
  Sen en trupp till kommande säsong:

  BACKAR: Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Coloccini, Coates, Carra, Kelly.
  MITTFÄLTARE: Gerrard, Hendo, Spearing, Lucas, Marko Marin och Aquilani.
  YTTRAR: Tello, Lavezzi, Downing och Bellamy.
  ANFALLARE: Suarez, Cavani och Del Piero.

  Sen låna ut: Shelvey, Flanno och Robinson.
  Sen unga som bör få chansen i A-laget mer: Sterling, Suso och Coady.

 14. ArashLFC : tror du allvarligt att någon klubb skulle betala 5-10 för aurelio, 12 för adam och 10 för maxi??

  Håller dock med dig om att de spelarna inte håller för ett lag som liverpool.