______________

Agenter från Liverpool kommer att gå på helgens match mellan Rennes och Lyon. Deras syfte med visiten måste vara att kolla på eller diskutera med någon av klubbarna (Twitter).

Liverpool har varit intresserade av Yann M’Vila under en längre tid, men han var nära att signa för Milan förra sommaren (Twitter).

* * *

Damien Comolli är angelägen om att signa Barcelonas talang Cristian Tello. 20-åringen är kontrakterad till 2014, men Barcelona kan komma att låna ut honom (The Mirror). Tello har dessutom en relativt låg utköpsklausul på 10 miljoner euro i sitt kontrakt.

* * *

Liverpool, Arsenal, Tottenham och Everton är intresserade av Oscar Cardozo, som värderas till omkring £18 miljoner (TalkSPORT).

Liverpool, Manchester United, Arsenal och AC Milan är intresserade av Javi Garcia, som värderas till omkring £30 miljoner (TalkSPORT).

* * *

Arsenal har återupplivat sitt intresse för Riccardo Montolivo (The Mirror).

Sunderland är beredda att betala £7 miljoner för Gabby Agbonlahor. De är även intresserade av anfallarens lagkamrat Richard Dunne (The Mirror).

West Brom ligger närmast till hands för Sverigebekantingen Derek Boateng, som har hamnat i en olustig situation i Ukraina. Tidigare den här månaden blev Boateng utvisad efter att ha knuffad en motståndare som kallat honom för ”black monkey”. Fulham misslyckades med att signa Boateng i januari, men nu är hans nuvarande klubb FC Dnipro villiga att sänka prislappen från £5 miljoner till £3,5 miljoner (The Mirror).

Anzhi Makhachkala är beredda att betala £45 miljoner för Fernando Torres. Abramovich tror alltjämt på spanjoren, men kan ändå komma att sälja om Chelsea missar CL-spel, eftersom han skulle behöva pengarna för att kunna renovera om spelartruppen och samtidigt följa de nya financial fair play-reglerna. Samtidigt är PSG beredda att betala £12 miljoner för Ashley Cole, och Real Madrid £10 miljoner för Raul Meireles (The Mirror).