Liverpool och Arsenal är intresserade av Marko Marin (Kicker).

Liverpool är intresserade av Shinji Kagawa, som man har scoutat på sistone. Japanen har kontrakt med Borussia Dortmund till juli 2013 och skulle kosta omkring £18 miljoner att köpa loss från de tyska mästarna. Liverpool är dock inte ensamma om att vara ute efter Kagawa, då AC Milan och Juventus också hoppas värva honom i januari. Manchester United har tidigare varit angelägna om att signa 22-åringen, men deras intresse verkar ha svalnat (TalkSPORT).
* * *

Juventus visar intresse för Alessio Cerci, som även är ett intressant namn för Manchester City. Han värderas till omkring £7 miljoner (TalkSPORT).

Paris SG är ute efter att värva Marouane Chamakh (TalkSPORT).

Adem Ljajics agent Giorgio Parretti har bekräftat att Everton vill signa mittfältaren (TalkSPORT).

Newcastle är den senaste klubben att visa intresse för Leicesters Jeffrey Schlupp, som även är intressant för Liverpool och Stoke. Leicester förväntar sig bud i januari på 18-åringen, som kan spela vänsterback, vänstermittfältare samt anfallare (The Daily Mail).

Chicago Fire vill signa Rio Ferdinand (The Daily Mail).

Aston Villa är intresserade av den 21-åriga serbiska anfallaren Nemanja Milic, som för tillfället representerar OFK Belgrad. Eftersom hans kontrakt går ut nästa sommar kan han bli tillgänglig för en mindre summa i januari (The Mirror).

Chelsea har ångrat sig angående Jose Bosingwa. Nu är Chelsea beredda att ge högerbacken ett tillfredsställande kontraktserbjudande (The Mirror).

James McFadden är nära en flytt till Wolves, men flera andra PL-klubbar är också intresserade av honom (The Mirror).

Rafael van der Vaart är osäker på om hans långsiktiga framtid verkligen finns i Spurs (The Daily Star).

Maradona vill gärna att Carlos Tevez ska flytta till Al Wasl, som ju tränas av just Maradona(The Daily Star).

Valencia är intresserade av Dimitar Berbatov (The Daily Star).

Arsenal är beredda att buda £25 miljoner på Yann M’Vila i januari (Goal.com).

Manchester United och AC Milan är intresserade av Benficas mittfältare Javi Garcia, som värderas till £10 miljoner (Metro).

Paris SG vill alltjämt signa David Beckham (Le Parisien).