Liverpool och QPR är intresserade av Barcelonas talang Gerard Deulofeu. Barcelona har ännu inte beslutat sig för hur de ska göra med 18-åringen, men det lutar åt en utlåning. QPR undersöker möjligheterna att låna honom, medan Liverpool är intresserade av en permanent övergång. Barcelona skulle kräva åtminstone £7,5 miljoner för den hypade Deulofeu (The People).

Clint Dempsey ser ut att flytta till Liverpool för £10 miljoner (The People).

* * *

På måndag kommer Andy Carroll att ansluta till Liverpools trupp i USA, trots de intensiva spekulationerna om ett eventuellt klubbyte. West Ham, Newcastle och Fulham är intresserade, men ingen av de har matchat Liverpools prislapp på £20 miljoner (The Daily Mail).

* * *

Manchester United har intensifierat sitt intresse för Moussa Dembele, som Fulham kräver £15 miljoner för att släppa (The People).

Arsenal, Manchester City och Tottenham ”battlar” om supertalangen M’Baye Niang (The People.

Tottenhams talang Massimo Luongo är nära Ipswich på ettårslån (The People).

QPR vill signa Celtics mittfältare Ki Sung-Yeung för £6 miljoner (The People).

* * *

Nicklas Bendtner ser ut att lämna Arsenal inom kort. AC Milan och Galatasaray är intresserade av dansken, vars prislapp ligger på £7,5 miljoner (The Mirror).

Arsenal är intresserade av Santiago Cazorla. Han kan möjligtvis vara tillgänglig för så pass lite som £10 miljoner (The Mirror).

Besiktas vill signa Marouane Chamakh (The Mirror).

Aaron Ramsey ryktas till Fulham (The Mirror).

* * *

Tottenhams och Liverpools intresse för Hugo Lloris har svalnat. Tottenham vill inte betala de £15 miljonerna som Lyon kräver för sin stjärnmålvakt, medan Pepe Reina ser ut att stanna i Liverpool – och då är man inte längre intresserade av Lloris (The Daily Star).

Sunderland visar intresse för Steven N’Zonzi (The Daily Star).

Jermain Defoe kan vara på väg tillbaka till West Ham (The Daily Star).

Mark Noble har ett år kvar på sitt kontrakt med West Ham. Parterna befinner sig i förhandlingar, men är ännu inte ens nära varandra i dessa (The Daily Star).

Feyenoords Ron Vlaar har varit på besök i Birmingham, där han har snackat med Aston Villa och klubbarna är överens om en övergångssumma på £4 miljoner – men Aston Villa har fortfarande inte tagit något slutgiltigt beslut och således inte konkretiserat sitt intresse med ett bud på den holländska mittbacken (The Daily Star).

Lucas Moura vill flytta till Manchester United (The Daily Star).

* * *

Arsenal försöker iscensätta ett budkrig om Robin van Persie. Juventus, Manchester City och Manchester United vill gärna rekrytera holländaren, vilket Arsenal hoppas kunna utnyttja till sin fördel. Det råder dock oenighet inom Arsenal, då Wenger vill att Arsenal ska kräva £30 för van Persie, medan klubbens styrelse anser att £20-25 miljoner vore mer rimligt (The National).

* * *

Manchester United har över £50 miljoner att köpa spelare för i sommar. Robin van Persie och Lucas Moura är två ”top targets”, men de är naturligtvis inte ensamma om att vilja värva den duon (The Daily Express).

Chelsea är alltjämt intresserade av Edinson Cavani. Manchester City är också intresserade, men de vill hellre värva van Persie (The Daily Express).

Dimitar Berbatov är nära en flytt till Galatasaray för £5 miljoner (The Daily Express).

Everton, Aston Villa, Sunderland och Swansea är intresserade av Blackpools yttermittfältare Matt Phillips (The Daily Express).