Inters tonåring Mario Balotelli är onekligen en oslipad diamant.

Det är nog ingen som ifrågasätter hans talang, men däremot finns stora frågetecken gällande hans attityd och humör.

Atalanta_v_Inter_Milan_Mario_Balotelli_celeb_771431

De italienska tidningarna skriver om Balotelli varje vecka, och det är förstås extra tacksamt nu när Mourinho är hans manager.

Mourinho gillar ju att kommentera lite av varje för att få uppmärksamhet.

Den senaste veckan har många tidningar skrivit att Balotelli kan vara på väg att lämna Inter – antingen i januari eller kommande sommar.

Idag skriver Skysports.com att Liverpool, Arsenal, West Ham och Chelsea är intresserade av 19-åringen.

Gianfranco Zola
bekräftar West Hams intresse, och Carlo Angelotti har mer eller mindre gjort detsamma, fast då gällande Chelseas intresse, såklart.

Personligen har jag alltid gillat Balotelli. Killen är ju ett enormt råämne. Snabb, teknisk, stor, stark – ja, han har allt… Förutom att han inte kan tygla sitt humör – än.

Han är trots allt fortfarande bara en tonåring och kommer säkerligen att mogna. Han skulle vara en chansning, men jag är övertygad om att många storklubbar är beredda att betala £15-20 miljoner för honom, om Inter är beredda att sälja, vilket förstås inte är helt säkert.

Klart är i varje fall att Balotelli blir häcklad på många av Italiens arenor, och jag skulle förstå honom om han vill flytta utomlands. Dessutom har han ju fortfarande möjligheten att spela för Ghana, som han faktiskt kan komma att representera i sommarens VM-slutspel i Sydafrika.

Tänk vad roligt det skulle vara om Balotelli ställer upp för Ghana och sänker Italien i en slutspelsmatch.