Så var den fruktade bortamatchen mot Atletico Madrid över.

Nej, jag fruktade egentligen inte Atleticos spelkapacitet, i synnerhet inte då de saknade Sergio Agüero, däremot fruktade jag – eller rättare sagt befarade – att resan skulle sitta i benen för Liverpool.

Med tanke på de märkliga reseomständigheterna känns 1-0 till Atletico som ett klart godkänt resultat. Egentligen rent av ett bra resultat.

Vad som skrämmer mig en aning är Atleticos förmåga att göra mål på bortaplan. Om de gör att på Anfield, måste Liverpool göra tre – och det är naturligtvis ingen lätt uppgift.

Med Diego Forlan, Simao och redan nämnde Agüero i spetsen kommer Atletico garanterat att ha snabba & vassa kontringar i returmatchen.

Liverpool måste göra mål. Jag tror att Rafa Benitez kommer att behöva ändra i laguppställningen. Spanjoren måste ta bort David N’Gog, som inte håller i sin roll som ensam anfallare. Åtminstone inte mot så här kvalificerat motstånd.

Hur som helst, jag tycker att Liverpool har en god chans att gå vidare, trots kvällens förlust. Man har ett tungt lag och Atletico har inget felfritt försvarsspel. Med hjälp av luftstyrkan i samband med fast situationer och intensiv forechecking (för att snacka hockeyspråk) bör det alltså gå vägen för Liverpool, trots att man saknar en spetsanfallare högst upp i banan.