[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

*Senaste uppdateringen i rött.

Fler uppdateringar kommer senare.

* * *

Liverpool har kontaktat Benfica rörande Melgarejo, som man vill låna med en ”view to a permanent transfer” (The Guardian).

Liverpool vill låna Melgarejo med en ”view to a permanent transfer”. Paraguayanen vill gärna flytta till en större liga; ett potentiellt problem vore arbetstilltåndet, men LFC tror sig kunna få detta, med tanke på att han har spelat i landslaget. Liverpool har förhandlat med Cissokho, men parterna har haft problem med att komma överens om lönen (The Mirror).

Liverpool vill låna Benficas vänsterback Lorenzo Melgarejo med en ”view to a permanent transfer”. LFC har även fört samtal med Aly Cissokho (The Times).

Liverpool är intresserade av den portugiska landslagsmannen Paulo Machado (The Times).

Papa2

På lördagen budade Liverpool 14 miljoner euro för Kyriakos Papadopoulos. Nu inväntar svaret man från Schalke (Sentra Goal, grekisk tidning).

* * *

Tottenham och Valencia är överens om en övergångssumma på 30 miljoner euro för Roberto Soldado (GOAL.com).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Vet man hur allvarlig hans skada är egentligen? Räknas vara spelklar redan till seriestarten tro?

 2. Är han så bra som alla verkar säga? Har inte sett honom själv.

 3. Är Skrtel på väg till Napoli då?
  Eller så gör de som på målvaktsposten, värvar först. Känns smart och förhoppningsvis blir inte klubben pressade till ockerpriser eftersom vi inte står och faller med Papa in, då vi bara kan välja att behålla Skrtel.

  Förresten; är det någon mer som märkt hur Agger helt plötsligt säger alla de rätta sakerna på Twitter (som en kapten, vice-kapten borde göra) hela tiden? Tror han är sugen på att bli vice-kapten och jag både tror och hoppas han blir det också.

 4. Känns onödigt och riskabelt att köpa en spelare ( för dyra pengar) som redan har knäproblem. Det är ju iofs fullt möjligt att bli återställd med bra rehab men jag blir jäkligt skeptisk till att köpa skadade spelare…hur bra de än må vara.

  • Skrtel hade också en knäskada 2008 och har inte haft några problem där sen dess. Agger hade en knäskade 2011. Inga knäproblem sen dess.
   En knäskada är tyvärr relativt vanligt bland försvarsspelare. Och vet inte om man ska säga att Papa har knäproblem med tanke på att han aldrig för har skadad knät förr(under senior tiden iaf). Han opererade knät och nu håller på med rehab.

  • Det beror ju helt på om det är risk för han kommer få men, eller inte bli 100% igen. Eller om det ”bara” är en isolerad skada som är oberoende av tidigare skador, och inte påverkar för framtiden. Agger har ju haft det mycket så tidigare. Rapporterna om Papa säger ju att han återhämtat sig väldigt bra iaf. Det lär ju oavsett bli en grundligare medicinisk check + klausueler inskrivet i ett ev. kontrakt.

 5. De måste betyda att Skrtel är på väg bort.

 6. Hoppas på papa och gärna en vänsterback!
  Hade också gärna sett en till offensiv spelare typ eriksen, shaqiri, Bernard eller Lamela….

  • Bernard ska till Porto enligt dom flesta uppgifterna. De blir iaf inte Liverpool eftersom när Spurs va och frågade så fick dom svaret att han redan hade gjort färdigt med en annan klubb.

   Eriksens glapkäft har nog skadat hans chanser för en flytt till Liverpool rejält(och typ alla andra klubbar som va intresserade. Nu är bara Milan halvt intresserade). Liverpool tappa intresset rätt så snabbt när han började gå ut i media och säga att han vill gärna spela i den och den klubben.

   Lamela vore nog bara möjlig om Suarez sticker eftersom han inte kommer vara billig, samma kan man säga om Shaqiri. Men problemet är CL, eller bristen på.

   Av dom du nämnde så skulle jag ta Shaqiri helt klart.

  • Glappkäft? Journalister ställer frågor och vinklar det lite som de vill sen. Till och med hans coach säger ju att han är redo att gå.

   Om Liverpool är genuint intreserade så tror jag inget av vad Eriksen har sagt i pressen spelar någon som helst roll. Dessutom har han väl inte sagt något ens i närheten som är kontroversiellt, bara berömt storklubbar som ryktas varit intresserade. Det gör ju alla spelare som vill uppåt.

  • Kontroversiellt nej. Men han har sagt att han vill spela i den och den klubben.

   Och uttalanden i pressen tar man seriöst på. Tror du på allvar att Suarez uttalanden inte haft någon inverkan på om Liverpool är intresserade av att behålla honom eller inte? Dom säger att dom inte vill sälja för att få så bra pris som möjligt.
   Samma sak med spelare in. Om han går runt och säger att han vill spela i T.ex. Barcelona så skulle de skrämma iväg intresse från andra klubbar. De gör också att spelaren kan kräva större lön eftersom de inte är klubben han verkligen vill spela för. Uttalanden i media har större betydelse än vad du tror.

  • Nej det är du som förstorar upp det kolossalt. Det Eriken har sagt till media går inte ens jämföra med hur osmidig Suarez har varit till exempel.

   Källor/Länkar till där Eriksen gjort bort sig tack?

   Och om han inte har sagt något kontroversiellt så har han väl inte gjort det svårare för sig själv?

   Det jag läst är han får frågan om X (BVB, LFC, Milan): Fin, klassisk, klubb, spelar fin fotboll. Skulle gärna spela i ett sånt lag någon gång. Bla bla bla. Det är ju rena artighetsfraserna. Samma gamla klyschor och du tror vill påverka honom negativt?

   Om han skriver på för LFC, vad spelar det för roll att han har sagt några varma ord om Milan och BVB? Det är ju sant att det är bra lag.

   Du jämför Eriksen med Suarez, varför gör du det?
   Eriksen har sagt några komplimanger (men har sagt att han har inga som helst problem med att stanna kvar i Ajax), medans Suarez och hans agent försöker med varenda trick för få till en övergång och skyller på media och ändrar till CL när Arsenal kommer in i bilden.

   I slutändan sitter LFC på makten. Suarez skrev på ett långtidskontrakt och hostar inte Madrid upp pengarna så behöver inte Liverpool sälja. Simple as that. Kommer Suarez vara sur? Säkert till en början men han skulle knappast sura ett helt år och sumpa VM för sig själv.

   Se på Modric / Levy saken.

  • Och ja, det är väl ganska givet att man vill sälja för så mycket som möjligt, speciellt när man har makten.Men det ska ju till ett bud på £50M för klubben ska tycka det vara värt det. Så trots hans dåliga uppförande så får han inte gå för £42.5 till en ligarival. Det demonstrerar väl klubbens ståndpunkt ganska tydligt.

 7. Känns som ett högt pris på soldado men om han gör sina 20 mål för spurs så kan det Vara skillnaden mellan på en CL plats. Spurs känns lite väl starka om dem får behålla bale också så kan dem vara med och utmana riktigt högt.

  Vi måste hålla ii suarez nu för det finns typ inget på marknaden som är likvärdigt. In med papa, cissokho, eriksen (helst Bernard dock) så är jag nöjd. Sälj skrtel, spearing och flano.

  Dessa spelare in känns inte helt osannolikt.

 8. Allas våran Zaf Iqbal kommer nog att böja bort alla ev. besvär i Papa’s knä 😉