[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Det senaste om Raheem Sterlings kontraktsförhandlingar:

Liverpool är beredda att matcha Raheem Sterlings lönekrav på £100 000 i veckan. Det innebär att man tripplar hans nuvarande veckolön på £35 000. Tidigare hade Brendan Rodgers inställningen att klubben inte borde ge unga spelare för hög lön för tidigt, men nu har Rodgers och andra i klubben accepterat att man måste erbjuda Sterling en lön som matchar hans betydelse och värde på transfermarknaden. Liverpool hoppas att ett nytt kontrakt ska få slut på Real Madrid-ryktena (The Mirror).

PSG är beredda att tredrubbla Raheem Sterlings nuvarande veckolön. Sterling har mer än två år kvar på sitt kontrakt med Liverpool och kontraktsförhandlingar har inletts, men PSG är alltså villiga att erbjuda betydligt mer än Liverpool (The Independent).

* * *

Övriga transferrykten:

Liverpool kollar på Anderlechts tonåring Youri Tielemans. Brendan Rodgers kollade på honom i veckan. Det finns dock fler intressenter; Borussia Dortmund tror ha fått ett bud på omkring £4,5 miljoner nobbat, medan Bayern München också är intresserade (The Sunday People).

WBA hoppas kunna behålla sin 15-årige anfallstalang Jonathan Leko, trots intresse från Manchester City, Chelsea, Liverpool och Tottenham. WBA har tappat flera av sina bästa ungdomsspelare under de senaste åren och har blivit väldigt frustrerade av detta (The Independent).

Marco Reus har informerat Borussia Dortmund om att han vill vänta med kontraktsförhandlingar tills efter säsongen. I hans nuvarande kontrakt finns en utköpsklausul som innebär att han kan lämna för £20 miljoner nästa sommar. Manchester City, Manchester United, Liverpool och Arsenal är intresserade av Reus (The Mirror).

Manchester United är favoriter till att signa Daniel Alves, som har sagt att han vill flytta till Premier League nästa sommar. Alves tros föredra en flytt till Manchester City, men de är inte särskilt angelägna om att signa brassen (The Mirror).

Southampton är beredda att erbjuda Morgan Schneiderlin ett nytt kontrakt för att hålla honom borta från en flytt till Tottenham. Fransmannens nuvarande kontrakt med Saints går ut sommaren 2017 (The Mirror).

Tottenham är fortsatt intresserade av Jay Rodriguez, vars kontrakt går ut efter nästa säsong (The Mirror).

3 kommentarer
  1. Det är väl bara bjuda Sterling 100k/6år om det är det han begär för så pass bra är killen. Han är en bit från toppen men får han till avsluten är han lätt en av de bästa offensiva mittfältarna som finns att tillgå och han är 19år? Vi måste stärka kontrakten på de spelarna som är väldigt viktiga för vårt spel, visst han har inte varit lika lysande i år men klart en av de bästa.
    Skulle säga att Allen, Hendo, Sterling och Sturridge är otroligt viktiga för att Liverpools spel kunna hållas uppe. Visst Sturridge är ju inte i närheten av Suarez arbetskapacitet och aggresivitet men håller tillbaka motståndarnas backlinje med sin snabbhet och målfarlighet.

    Jag hade gärna sett Zakaria Bakkali men han är väl egentligen en spelare de inte behöver i första hand men en framtidsman av rang.

    Det känns som att Illori kan ta en backplats nästa år, många av farligheterna kommer ju när vi ligger högt med backlinjen och när Skrtl eller Lovren ska försöka hinna med anfallarna. Mycket av detta försvinner med Illori känns det som men han saknar väl mycket annat eftersom Rodgers inte vågar satsa på honom.

  2. Tycker defintivt han har varit lika vass i år. Igår spelade han inte bra men gjorde ändå en avgörande assist till målet. Det vilar mer ansvar på honom nu och han har redan nätat 3 ligamål och varit iblandad i flera andra. Förra säsongen spelade han i ett mer fungerande lag och då är det lätt att prestera jämfört med när laget gått mer knackigt som nu. Ge honom vad han vill ha

  3. Ge sterling det han vill ha, han är Europas största talang.

Kommentarer är stängda.