Liverpool visar stort intresse för Marko Marin, som genom en kommentar bekräftar att den engelska storklubben är intresserad av hans tjänster. Liverpool har scoutat 22-åringen under de senaste månaderna och har redan gett Werder Bremen ett konkret bud på 10 miljoner euro att ta ställning till. Liverpool är dock inte den enda intressenten – Spurs är också ute efter yttermittfältaren (Bild).

* * *

Uppdatering #1:

Liverpool kommer att skicka iväg mycket överbetalt ”dead wood” i sommar. Joe Cole, Milan Jovanovic, Soto Kyrgiakos, Alberto Aquilani, Nabil El Zhar, Paul Konchesky, Fabio Aurelio, David Ngog, Christian Poulsen, Philipp Degen och kanske även Daniel Agger kommer att lämna klubben. Samtidigt har man för avsikt att införskaffa så pass många som åtta spelare; Gary Cahill, Dejan Lovren och Jose Enrique är de troligaste defensiva värvningarna,  yttermittfältare – Ashley Young, Ande Ayew och Sylvain Marveaux – en innermittfältare, möjligtvis Georginio Wijnaldum och en anfallare förväntas signa (The Telegraph).

Liverpool visar intresse för Motherwells yttermittfältare Chris Humphrey. Newcastle, Bolton, Birmingham och Everton är också intresserade av 22-åringen (The Daily Mail).

Tranmeres manager Les Parry har bekräftat att Bayern München är intresserade av 18-åringen Dale Jennings. ”There has been interest in Dale Jennings from Bayern Munich,” sa Parry (BBC Radio Merseyside).

Juventus är intresserade av Lass Diarra (El Mundo Deportivo).

* * *

Uppdatering #2:

Liverpool och Tottenham är intresserade av Portos brasse Hulk (TalkSPORT).

Hulk är inte främmande inför en flytt till Premier League. ”Premier League är en av världens största ligor och jag vill spela där folk slåss om titlar och där det finns en ambitiös framtidsplan. Jag gillar Premier League, Bundesliga och Serie A, så jag kan inte välja en enskild liga, men mitt val kommer att baseras på klubben snarare än ligan,” sa Hulk (GloboEsporte).

Inters president Massimo Moratti har bekräftat att klubben är intresserad av Eden Hazard (Gazzetta dello Sport).

Lille vill ha 20 miljoner euro för att släppa Eden Hazard (GOAL.com).

* * *

Uppdatering #3:

Lille visar intresse för den av Liverpool ägda Chris Mavinga. Liverpool är beredda att förhandla om en övergång för backen, som möjligtvis kan komma att inkluderas i en affär som tar Gervinho till Liverpool (L’Equipe).

Liverpool kollar på en rad olika namn inför kommande säsong. De senaste att övervägas är Marko Marin och Kevin De Bruyne (The Daily Express).