. . .

Liverpool kommer att försöka värva Loic Remy, som har en utköpsklausul på £8 miljoner i sitt kontrakt med QPR. Arsenal och Newcastle är också intresserade av Remy (The Daily Express).

* * *

Manchester City har Brendan Rodgers som en av kandidaterna till att ta över managerposten efter Roberto Mancini. En annan kandidat är Rafa Benitez, som väldigt gärna vill ha jobbet (The People).

* * *

Andy Carroll är nära att köpa ett nyss hus i Southport, vilket antyder att han planerar att fortsätta sin karriär i Liverpool (The Mirror).

* * *

http://twitter.com/M_Sweeting/status/328281758435004417

* * *

AVB vill att Spurs ska ge sig in i jakten på Leighton Baines, som kan bli tillgänglig för omkring £12 miljoner i sommar (The People).

Både Dimitar Berbatov och Martin Jol kan komma att lämna Fulham i sommar. Detta eftersom klubben inte ser ut att satsa – snarare tvärtom (The People).

Borussia Dortmund kommer att försöka signa Papiss Cissé om de tappar Lewandowski (The People).

Newcastle är intresserade av Andreas Weimann (The People).

* * *

Iker Casillas är den senaste målvakten att ryktas till Arsenal (The Mirror).

Michael Mancienne är aktuell för Anzhi (The Mirror).

Martin O’Neill kan komma att återvända till Leicester (The Mirror).

* * *

Pep Guardiola har gjort Arjen Robben och Mario Gomez tillgängliga på transfermarknaden. Mourinho vill gärna hämta Gomez till Chelsea (The Daily Mail).

Manchester United kommer att utforska rivaliteten mellan Bayern München och Borussia Dortmund genom att buda £25 miljoner för Robert Lewandowski (The Daily Mail).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Om carroll kommer tillbaka så kommer vi ha suarez(hoppas), borini, sturridge, downing, carroll, coutinho, suso och sterling som konkurrerar om 6 st anfallspositioner. Lägg därtill att vi är ute efter Remy så blir de 9 pers. Hoppas att vi kan få ett bra bud på Carroll och låna ut sterling eller suso. Möjligt vis kanske tom sälja av downing för ett ok bud..

  Om vi kan få 15-17 miljoner för carroll och kanske 10 för downing och lånar ut suso/sterling. Lägg därtill att vi handlar Remy så har vi en galet bra anfallsuppställning!

  Efter matchen igår så börjar jag undra om vi behöver en ny offensiv inner då coutinho är en spelare som förmodligen är lika bra som Eriksen!

  Vi behöver dock en defensiv inner… Diame eller HELST Alonso!

  1-3 mittbackar! sen är de klart! haha!

 2. Nja ställer mig tveksam till Remy. Känns inte rätt, sen har han väll en jäkligt hög lön om man ser till vad han har presterat? Var väll på väg till Skatorna men sen viftade QPR med pengabunten?

  • Håller med dig totalt. Har inte sett något i honom som övertygat mig om att han är rätt för Liverpool.
   Men förhoppningsvis kan han motbevisa mig om han dyker upp i Liverpool.

  • Jo, tycker vi har en tillräckligt bra anfallsbesättning. Ska den endå förstärkas vill jag hellre att vi behåller Carroll än köper Remy lönekostnaden borde vara ungefär samma för dessa två och Carroll besitter ju i alla fall egenskaper vi inte har.

 3. Lär inte vara troligt pga rivaliteten men Leighton Baines är ett drömnamn för mig.
  Håller honom som mycket bättre än Ashley Cole och det är helt sjukt att inte Baines är förstavalet i England.