. . .

Liverpool kommer att försöka värva Loic Remy, som har en utköpsklausul på £8 miljoner i sitt kontrakt med QPR. Arsenal och Newcastle är också intresserade av Remy (The Daily Express).

* * *

Manchester City har Brendan Rodgers som en av kandidaterna till att ta över managerposten efter Roberto Mancini. En annan kandidat är Rafa Benitez, som väldigt gärna vill ha jobbet (The People).

* * *

Andy Carroll är nära att köpa ett nyss hus i Southport, vilket antyder att han planerar att fortsätta sin karriär i Liverpool (The Mirror).

* * *

http://twitter.com/M_Sweeting/status/328281758435004417

* * *

AVB vill att Spurs ska ge sig in i jakten på Leighton Baines, som kan bli tillgänglig för omkring £12 miljoner i sommar (The People).

Både Dimitar Berbatov och Martin Jol kan komma att lämna Fulham i sommar. Detta eftersom klubben inte ser ut att satsa – snarare tvärtom (The People).

Borussia Dortmund kommer att försöka signa Papiss Cissé om de tappar Lewandowski (The People).

Newcastle är intresserade av Andreas Weimann (The People).

* * *

Iker Casillas är den senaste målvakten att ryktas till Arsenal (The Mirror).

Michael Mancienne är aktuell för Anzhi (The Mirror).

Martin O’Neill kan komma att återvända till Leicester (The Mirror).

* * *

Pep Guardiola har gjort Arjen Robben och Mario Gomez tillgängliga på transfermarknaden. Mourinho vill gärna hämta Gomez till Chelsea (The Daily Mail).

Manchester United kommer att utforska rivaliteten mellan Bayern München och Borussia Dortmund genom att buda £25 miljoner för Robert Lewandowski (The Daily Mail).