Världsmålvakten bara detaljer från att skriva på för Liverpool!

Nu rapporterar samtliga pålitliga engelska och italienska medier att Liverpool och Roma är överens om en övergångssumma för Alisson Becker.

Övergångssumman ligger på enorma £66,8 miljoner – med råge världsrekord för en målvakt.

Enligt Melissa Reddy har Chelsea fortfarande inte lagt någon bud, eftersom Alisson vill till Liverpool.

9 kommentarer
 1. Oj! Snacka om stor värvning!
  Kommer bli sjukt bra för oss!
  Tycker bara synd om nuvarande målvakter. Ingen av dem håller för oss men tänk er Mignolet som värvades som etta och knep straffen i premiären för att nu vara mil från startelvan. Och stackars Karius. En gång en stor talang och efter en minst sagt trevande start i Liverpoolkarriären spelade han upp sig. Sen kom misstagen i CL finalen och nu känns det som han inte är någonting värd i någons ögon. Tycker synd om honom, han är en duglig målvakt och hade passat bra i ett mittenlag med ambitioner som t.ex. West Ham men de plockade ju in Fabianski som också är en duglig målvakt.

  • Ja, å andra sidan har ju samtliga målvakterna fått chansen att visa Klopp att ingen ny målvakt behöver värvas. Mignolet och Karius tog aldrig chansen utan gjorde oss bara mer tveksamma ju längre dom fick förtroendet tycker jag. Visste visade Karius bättring innan finalen, men då var laget framför honom nästan överjävligt bra. Fick ju knappt ett skott på sig under stora delar av våren.

   Förhoppningen nu är väl att LFC ska få in ett jämnare målvaktspel. Sen är ju Alisson inte någon garanti för hållna nollor i varje match eller fridlyst från misstag. Han är en målvakt som tar extremt stora risker i sitt spel med fötterna. Hade varit konstigt om det inte gick åt skogen någon gång.

  • Så länge som han inte gör en Lloris när han drillar med bollen är jag helt okej med lite risktagande. Mignolet fintade bort flera anfallare så hur svårt kan det va 😂

 2. Under nu vem av Ward/Karius försvinner. Ingen av dom kommer ju stanna för att vara tredjemålvakt. Mignolet kommer lämna då han är i en ålder vart han ska vara förstamålvakt. Ward har inte fått chansen i Liverpool och börjar nog tröttna han med. Karius kommer ju tappa all självförtroende med en ny målvakt så det är ju frågan om det ens är värt att behålla honom som andramålvakt. Tror det är mentalt tufft för vem som helst att bli petad två gånger om på två år.

  Om jag får bestämma så skulle jag behålla Ward som andramålvakt och sen ha Grabara som tredjemålvakt.

 3. Kul och tråkigt på samma gång!
  Karius spelade verkligen upp sig och jag tyckte iaf han hade en framtid. Men iom det här köpet så verkar de ha kommit fram till att han borde röra på sig, vilket är tråkigt! Men kul att få in en såpass bra målvakt, jag är dock en av de som inte är helt övertygade, men litar på hypen!

  GIssningsvis blir det Allison, Ward och Grabara som blir kvar. Även om Ward måste vara något bitter kan jag tänka mig! Samtidigt är det ju inte omöjligt att han är påväg bort också, med tanke på att han inte fick spela senast.

  Men vilket fönster vi gör! Liverpools bästa någonsin?

 4. Kul och som ni andra skriver synd.
  Nu har vi äntligen en på pappret bra målvakt med pondus, då saknar vi bara Fekir eller har det spåret slocknat?

  • Av det jag läst så håller den franska pressen fortfarande liv i dealen men dom engelska är mer tveksamma. Det alla verkar vara överens om är att Liverpool inte kommer gå med på samma villkor med Lyon som senast.

  • Så jag uppfattat det med, kom färska rapporter just nu om att samtalen fortsätter men det är från fransk sida, har vi någon annan spelare vi spanar på då Fekir verkar vara en mindre bra option med tanke på hans knä kanske, rökridå?

 5. Det verkar ju verkligen som vi äntligen får en målvakt av toppklass något som jag upplever att Liverpool har saknat dem senaste åren. Känns som vi inte riktigt har hängt med i målvaktsutvecklingen. Köpet visar att man inte litar på Karius, som iof mycket väl kan ha en framtid i klubben. Jag tror i och för sig inte han vill vara andre målvakt. Jag tror att Ward blir andre målvakt och man försöker sälja en eller båda målvakterna

Kommentarer är stängda.