[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool är i långt gångna förhandlingar med Jordan Henderson. Mittfältaren har redan tackat nej till ett femårskontrakt på £80 000/veckan, då han är ute efter £100 000 i veckan. Både klubben och Hendo är väldigt angelägna om att hitta en lösning, och det verkar bara vara en tidsfråga innan parterna kommer överens (The Daily Mail).

* * *

Liverpool har scoutat Monacos mittfältare Geoffrey Kondogbia och har blivit imponerade av fransmannens insatser. Vidare är Liverpool fortsatt angelägna om att signa både James Milner och Danny Ings (The Daily Mail).

* * *

Tottenham är intresserade av Fernando Llorente och ANgelo Ogbonna (Tuttosport).

9 kommentarer
 1. Utan att vara pessimistisk , men Liverpool kommer nog sjunka efter detta år.

  I år var då vi behövde klasspelare och ta steget framåt nu är vi i samma sits innan vi hitta suarez , jag hoppas jag har fel men gissar på att vi värvar 5/6 talanger varav 1 är duglig ala moreno.

  Det kommer bli jobbigt och se Liverpool nästa säsong men man måste ju stötta laget även när vi chokar i alla matcher av betydelse.

  YNWA

 2. Det är lätt att vara negativ efter dessa två förluster men vi har faktisk visat att vi kan prestera under en längre tid i år. Som jag ser det behöver vi inte en massa förstärkningar. Jag ska faktiskt vara lite positiv och säga att många av nyförvärven blir lyckade nästa säsong. Lovren gör en helvändning och cementerar en plats i backlinjen. Moreno växer ut till en dominant vänster back. Markovic blir en av ligans utropstecken. Coutinho och Sturridge utgör ligans farligaste anfallsduo.

  • Ser hellre att vi spelar Flanagan som vänsterback. Han åstadkommer betydligt mycket mer defensivt än valpen Moreno som bara ser vilsen ut. Sen är han bättre offensivt också. Förstår inte vad folk ser i Moreno, är man duktig bara för man är snabb och kan springa efter en kant? Sen ser jag inte så mycket i Markovic heller om jag ska vara ärlig, men visst – Duktiga FIFA 15 spelare…

  • Du måste varit en av dem som hackade på Lucas, Hendo och förmodligen även Gerrard när han var ung.
   Grejen är att man kan faktiskt utvecklas och självförtroende är en viktig del i elitidrott. Jag har själv spelar golf på hög nivå och spelade mot Henrik Stenson bla. Ingen världsstjärna ung ålder men med hårt jobb och stark vinnarinstinkt kan man komma långt. De egenskaperna tycker jag lyser igenom både hos Markovic och Moreno.

  • Nej, kanske lite på Lucas men det var ju för han värvades som en offensivmittfältare från början.

   Klart jag ser potential i killarna, och jag gillar ju dom. Men i dagsläget tror jag att Flanagan skulle göra ett bättre jobb än Moreno. Defensivt så släpper han till för mycket och offensivt så kommer jag inte ihåg när han fick en assist senast.
   Markovic är duktig, men hans passningsspel är väldigt lojt.
   Skulle dock vilja att vi Rodgers går tillbaka och spelar 4-4-2 diamant typ:

   Mignolet
   Flanagan Skrtel Sakho Moreno

   Lucas
   Henderson Allen
   Coutinho

   Sturridge Sterling

  • Jag ser gärna diamanten igen
   Men är Flanno redo för match?
   Mignolet
   Can-Lovren-Sakho-Moreno
   Lucas
   Hendo-Coutinho
   Sterling
   Sturridge-Balotelli

   Kunde vara nått att bita i mot blackburn…

 3. Hoppas att Hendo skriver kontrakt snart, vi behöver verkligen ha kvar honom som en person att bygga laget kring. Tror att det tyvärr kommer att bli som sist när vi slutade 2:a, vi behöver ett par säsonger till att bygga ihop truppen igen. Vi har många unga intressanta spelare, men tyvärr saknar vi spetskvaliteten i truppen. Den finns där hos Coutinho och Sturridge, men vi behöver fler som antingen stiger fram eller att vi köper in spelare som verkligen höjer truppen.

  • Origi har enorm potential. Efter att ha kollat på honom i Lille den här säsongen så är jag ännu mer övertygad om detta nu än efter VM. Även om han haft en tung period så tror jag starkt på att han kommer bli en spelare med målgaranti likt Sturridge.
   I Origi tycker jag vi får in en spelare som höjer truppen. Sen om vi får in Ings så kommer han utan tvekan höja kvalitén på offensiven vilket Lambert, Balotelli och Borini misslyckats med fatalt.

   Sen tycker jag Liverpool borde lägga all kraft på att få in en CM av hög klass som t.ex. Pjanic samt en DM. Song är en jag tycker Liverpool ska kolla seriöst på men Illaramendi eller Kondogbia vore riktigt fina nyförvärv.

   Sen måste vi ersätta Kolo, alternativt med Ilori om nu Liverpool ska satsa på sina ungdomsspelare man köper in. Jag är personligen villig att ge Lovren ett år till då det är som bekant extremt svårt för en mittback att spela in sig i ett lag. Bara kolla på Cahill i Chelsea, va ju ett stort skämt dom första åren där men nu är han bra mycket bättre än någon hade kunnat tro. Sakho och Skrtel är båda mittbackar av riktigt hög klass men dom andra håller inte i dagsläget.

   Högerbackspositionen är också riktigt tunn i dagsläget så något måste in där. VB också om Enrique lämnar.

   Blir riktigt intressant i Sommar då Liverpool har nu fullbordat sin generationsväxling och man har en riktigt fin stomme med Henderson, Coutinho och Sturridge som dom starkast lysande i truppen.

   Tycker fortfarande att Liverpool ska satsa ungt men erfaret. Inte bara 20åringar då man har fortfarande många år kvar och utrymme till att utvecklas även när man är runt 25-26.

 4. Stora frågan till sommaren, förutom Sterlings situation är väl vilket system man kommer värva till. Fortsätta med wingbacks blir svårt tror jag då det behövs två riktigt bra som kan rotera. Ser varken Flanagan, Markovic, Wisdom som spelare på denna plats. Ibe var riktigt bra men han kan man inte förlita sig på för en hel säsong. Manquillo är nog inte heller ett alternativ. Montoya är ett intressant kort men vill han till LFC?
  Sen tror jag inte en anfallsbesättning av Sturridge, Origi och Ings räcker, men om vi inte har Europa spel så kanske vi inte kan förvänta oss mer värvningar i anfallet. Då blir det viktigt att behålla Sterling. Jag ser gärna att Yesil i så fall får chansen om han håller sig hel.
  Den viktigaste positionen för mig bli att hitta en mittfälts enforcer. Kondogbia har jag aldrig sett och Carvalho blir förmodligen för dyr. Jag ser inte Pjanic eller illaramendi som defensivt duktiga utan mer som playmakers och då måste vi nog köpa två spelare på mittfältet.
  Denna sommaren blir ytterst intressant och viktig men besvikelsen blir nog stor….
  En sak att tänka på är ju att manC kommer värva hårt. Det är de tvungna till.

Kommentarer är stängda.