Liverpool har scoutat Hertha Berlins brasilianska mittfältare Raffael i en handfull av hans senaste matcher (Kicker).

26-årige Raffaels marknadsvärde ligger på omkring £7 miljoner. Förutom Liverpool är även Lazio och Sampdoria intresserade (TalkSPORT).

* * *

Rafa Benitez är högt upp på Chelseas lista över potentiella efterträdare till Andre Villas-Boas. Den sistnämnde kan komma att ersätta efter säsongen om Abramovic tappar tålamodet med honom. Benitez är öppen inför att ta över Chelsea och är tillgänglig, eftersom han inte har något jobb i dagsläget. Abramovich övervägde även Fabio Capello, men denne var inte intresserad av en kortsiktig lösning. Andra namn som finns i Chelseas tankar är Unai Emery och Marcelo Bielsa (The Daily Mail).

Riccardo Montolivo och AC Milan är överens om ett fyraårskontrakt värt 2,5 miljoner euro om året. Kontraktet innehåller även option på ytterligare ett år (Lady Radio).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Skulle absolut INTE ha något emot om Rafa Benitez återvände till Liverpool, jag ville aldrig att han skulle lämna heller. Men jag vill bara minnas att Gerrard gick ut öppet och kritiserade Benitez och hotade med att lämna klubben om han inte sparkades. Det stod på fotbollskanalen i allafall för två år sen då han lämnade, fanns det något seriöst i det?

 2. Jag tror det var många spelare som kände att Rafa hade kört fast och ville ha en ny tränare, så kände jag personligen, Visst gjorde han ibland märkliga saker, värvningar, taktik, men ingen kan ta ifrån honom vad han gjorde för Liverpool, Vi var Europas kanske bästa cup lag säsongerna 05-08, Jag skulle verkligen INTE vilja se honom i chelski av så många anledningar. Ser gärna en comeback hos oss en vacker dag i nån roll

 3. Troligtvis, han hade noll kommunikation med spelarna och ville sälja alonso, kanske den viktigaste spelaren i Liverpool då.. + att han 90 % av spelarna han köpte va riktigt dåliga! Han köpte väl över 100 spelare under 6år då kan man inte säga att han inte fick pengar.

  Gillar dalglish han ljublar iallafall när vi gör mål vilket knappt benitez gjorde när vi vann Champions league.. Sen gjorde han säkert bra saker oxå, som akademin men det är en annan femma.

 4. Ni som gnäller på värvningarna. Tror ni att han fick mycket pengar att handla för? Tror ni att han fick lika bra stöd av ägarna som Kenny har fått av FSG?

  Nej, det fick han naturligtvis inte. Att ta tillbaka gamla tränarna tror inte jag är rätt melodi för någon klubb och framförallt inte för LFC i det här läget. Rafa och Daglish har helt olika filosofier angående fotboll och att byta och ändra igen vore som att skjuta sig själv i foten.

 5. Jag är lite oroad över vad köpet av montolivo betyder… kommer vi få tillbaks Aqui i sommar?

 6. OS, Du behöver inte vara särskilt orolig då Milans mittfält består av Ambrosini, Gattuso, Van Bommel. Samtliga spelade fotboll innan dinosauriernas tid.

 7. Men Montolivo kan knappast ses som en ersättare till någon av de du nämnde..

 8. OS: Milan har ingen vidare bredd på mittfältet i mina ögon dock.

  Prince är rätt skadebenägen och Muntari är endast inlånad. Vad finns där mer?

  Ambrosini, Seedorf, Gattuso och Van Bommel är gamla.

  Merkel, Strasser är unga och utlånade och Flamini skadad.

  Bara Emanuelson och Nocerino kvar för den offensiva delen av mittfältet nu när Cassano är skadad och Robinho mer spelar forward än off mitt. Så jag tror inte det är någon fara med att vi får tillbaka Aquaman.

 9. Alonso var knappast en av de bättre innan historien med Barry. Efter det, då blev han super.

 10. Kent.. Benitez hade inte mycket pengar till sitt förfogande. När man talar om att Benitez värvade 100 spelare på 6 år, så måste man vara medveten om juniorspelare som värvades under denna period räknas in i summan 100 spelare.

 11. Kenny är väl redan uppe i över 10 st på ett år inkluderat ungdomar?

 12. Vad jag kommer på så är det iaf 9 A-lagsspelare sedan han kom.

  Doni, Enrique, Coates, Adam, Henderson, Downing, Bellamy, Carroll och Suarez..

  Någon jag har missat?

  Den ungdomsanläggning Rafa var stor del i att bygga upp har gett oss Kelly, Flanagan, Robinson och Spearing. Sedan verkar det ju finnas bra med talang som knackar på dörren.

  Att gnälla på Rafa med argumentet 100 spelare och att han drev iväg Xabi är rätt lamt. Jag kommer ihåg att det fanns någon lista på den där 100 spelare värvningsgrejen som visade att vi på det stora hela gått plus, spelarförsäljningarna var större än den totala köpesumman (om jag inte kommer ihåg fel inkl. köpet av Torres).

  Man får inte glömma att det inte var några storspelare som kom till vår klubb om man bortser ifrån Torres och delvis Mascherano. Kenny har väl hittills om man ser till de ryktade köpesummorna spenderat ca 120 miljoner pund och sålt för ca hälften. Sedan kan man väl titta lite på värdet av Rafa-spelarna som finns kvar i truppen; Agger, Skrtel, Johnson, Reina, Lucas, Kuyt och Maxi.. tror att de fem första nämnda kan generera rätt stora transferintäkter.. det är väl bara egentligen Suarez av Kennys värvningar som kan ge oss en saftig vinst (förutsatt att han slutar strula till det).