Senaste nytt

LFC jagar nigerian

Klopp vill förstärka med snabb yttermittfältare.

Moses Simon är namnet på en mycket snabb nigeriansk yttermittfältare som huserar i belgiska Gent. Den tvåfotade 22-åringen har ryktats till betydligt större klubbar under flera års tid; nu hävdar pålitliga källor att Liverpool är ute efter honom.

Liverpool Echo med flera skriver nämligen att Simon är på Liverpools radar. Eftersom han bara har 1 år kvar på sitt kontrakt med Gent skulle han kunna gå att köpa för omkring £10 miljoner, rapporterar lokaltidningen.

LFC har scoutat Simon väldigt intensivt och man är ute efter att få in en snabb backup till Salah och Mané.

Den globala fotbollspubliken kommer dessvärre inte att få möjlighet att se Simon i VM. Trots sin ringa ålder har han redan spelat 20 A-landskamper för Nigeria, men han har dragits med en höftskada på sistone, vilket troligtvis var orsaken till att han lämnades utanför VM-truppen.

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Kommentarer

 1. Cdouf

  Är ju en billig värvning, men hoppas på att få in ett mer etablerat namn. Sen kan det ju vara att Klopp ser någonting i grabben och känner att han kan utveckla honom, som med många andra tidigare. Vill bara inte att vi får in en spelare som inte direkt kan konkurrera med våra andra spelare, det är och har varit vår svaghet i flera år. Känner ju att Wilson hade vart ett bra alternativ på en osäker spelare att konkurrera med anfallet.

  1. Faint

   Finns ju två ytterkanter så det är inte omöjligt att Simon och Wilson är båda tilltänkta back-uper för nästa säsong.

 2. Faint

  Hörde talas om killen för ett par år sen men ingenting sen dess. Av det man sett på Youtube så är han en snabb och trixig jäkel men med lite problem med avsluten och beslutsfattandet.

  För £10m så är det knappast en risk i dagens fotboll. Har ingenting emot den här värvningen.

Laddar...