Flera storklubbar intresserade av Brightons succémittfältare.

Yves Bissouma har fått sitt definitiva genombrott den här säsongen. 24-åringen, som flyttade till den engelska sydkusten i juli 2018, har varit en av den undre PL-halvans absolut bästa spelare.

Enligt The Times har Liverpool, Arsenal, Manchester City och Marseille visat intresse för Bissouma, som har svarat på intresset genom att be Brighton om att få lämna klubben. Brighton uppges vara villiga att sälja för £30m, vilket är dubbelt så mycket som de köpte honom för.

Times hävdar att Jürgen Klopp har gjort research på Bissoumas karaktär och personlighet utanför planen för att bedöma om han vore ett bra nyförvärv för Liverpool. I och med att Wijnaldum är på väg att lämna LFC för Barcelona finns en öppning på mittfältspositionen. Arsenal ska också vara väldigt intresserade, medan Manchester Citys intresse för honom inte är riktigt lika hett.

3 kommentarer
  1. Hur blev det med den där listan/artikeln med potentiella Gini-ersättare?

    • Vet att den är påbörjad, kan vara så att den dyker upp när det är klart att Gini lämnar. Än så länge är ju inget klart när det gäller hans situation, även om det inte känns som att blir fler säsonger för honom hos oss.

  2. Håller med Squddro, det vore intressant med en sådan lista.

    //KUTGW

Kommentarer är stängda.