Liverpool en av flera storklubbar som visar intresse för Portos succéspelare.

Porto har en fantastisk förmåga att vaska fram sydamerikanska talanger. Förra sommaren köpte de den unga mittbacken Éder Militão från Sao Paulo för ett fåtal miljoner euro och satte in en utköpsklausul på 50 miljoner euro i kontraktet.

20-åringens succé i kombination med de höga marknadspriserna gör att utköpsklausulen helt plötsligt inte framstår som orimlig för de intresserade storklubbarna.

Enligt den brasilianska källan UOL Esporte är Real Madrids intresse konkret och de hade nyligen ett möte med hans representanter; där blev de informerade om att han föredrar en flytt till Premier League.

UOL Esporte uppger att det finns verkligt intresse från Liverpool, Manchester United och Everton. De tillägger att han utöver sin naturliga position som mittback hanterar högerbackspositionen – någonting som han visade upp under sin tid i Sao Paulo.

5 kommentarer
  1. Så, åk och köp. Eller ska vi flytta ner hela mittfältet i backlinjen kommande månaden?

    • OS- menar du att vi ska sätta en 20 årig debutant i mittlåset mot BM? Hur tänkte du nu.

    • Vem bryr sig om Bayern… han lär vara cup tied iaf. Vi satsar på ligan. Men vänd på det, vad menar du att vi ska sätta där? Hur tänkte du nu…

  2. Vvd är väll avstängt i första mötet mot BM så dt ska bli intressant å se hur Klopp löser detta med alla skador …. tydligen tränar DL igen , tycker dock fortsättningsvis att han är en riskfaktor …

Kommentarer är stängda.