[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool, Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid och Valencia är intresserade av Geoffrey Kondogbia (L’Equipe).

* * *

Jordon Ibe kommer att förlänga med Liverpool innan veckan är slut. Det nya kontraktet gäller till 2020 (The Daily Mail).

Tonny Vilhena vill lämna Feyenoord i sommar. Han har ett år kvar på sitt kontrakt och vill till Prmeier League. Southampton är intresserade av både Vilhena och dennes lagkamrat Jordy Clasie (The Daily Mail).

Southampton vill att Jordy Clasie ska ersätta Morgan Schneiderlin, men Newcastle är också intresserade av holländaren. NUFC är beredda att inkludera Vurnon Anita i en affär (The Mirror).

Manchester United kommer troligtvis vinna dragkampen om Memphis Depay. Han har en bra relation med Louis van Gaal, samtidigt som de erbjuder CL-spel och en veckolön på £100 000 (The Mirror).

3 kommentarer
  1. Kondogbia är lite långsam i spelet, men han är stor och stark. Väldigt svår att ta bollen av, och har ett ruskigt distansskott!

    • Inte för att du påstått det innan, men Matic är inte heller en speedkula… Men jävligt effektiv i defensiven…

    • Sant sant! Vet inte riktigt hur bra de är om man jämför speluppfattning, men jag gissar att Matic är snäppet bättre. Kondogbia tror jag dock inte vore en dålig värvning

Kommentarer är stängda.