Jackson Martinez hävdar att Liverpool och flera andra klubbar är intresserade av hans tjänster inför sommarens transferfönster, även om han tillägger att ingenting är konkret i dagsläget. Vidare pekar Martinez ut Liverpool som ett väldigt bra alternativ (Medio Tiempo). Den colombianska landslagsmannen ryktades intensivt till Porto i januari, men spelar alltjämt kvar i den mexikanska klubben Jaguares.

* * *

Liverpool och Portsmouth har ännu inte lyckats komma överens om en övergångssumma för Sam Magri (The Portsmouth News).

* * *

Den schweiziska klubben Servette har begärt sig själv i konkurs. I dagsläget ligger de fyra i ligan, men det är oklart om de kommer att slutföra säsongen. Servette har vunnit den schweiziska ligan hela 17 gånger (Servettes officiella hemsida).

Schalke har erbjudit Raul Gonzalez ett nytt kontrakt via e-post (ESPN Soccernet).

Middlesbrough har signat Adam Hammill på lån resten av säsongen (Middlesbroughs officiella hemsida).

Robbie Fowler tränar med Blackpool. Det är meningen att han ska skriva på ett kontrakt som gäller resten av säsongen. Uppgifterna bekräftas av Ian Holloway (BBC Radio Lancashire).

* * *

PSG:s ägare är beredda att matcha Xavis utköpsklausul på 80 miljoner euro för att ta spanjoren till den franska huvudstaden (AS).

Chelsea och Arsenal kollar på Real Sociedads back Inigo Martinez (The Mirror).

* * *

Manchester United är villiga att utnyttja den option som innebär att Dimitar Berbatovs kontrakt förlängs med ytterligare ett år (The Daily Mail).

Manchester United är intresserade av Torinos intressanta mittfältare Alen Stevanovic. Torino vore villiga att sälja för omkring £6 miljoner (The Daily Mail).

Lukas Podolski kommer allt närmare en flytt till Arsenal (The Daily Mail).

Didier Drogbas kontraktsförhandlingar med Chelsea går inte bra. Ivorianen ser ut att lämna Londonklubben, som inte är beredda att tillgodose hans lönekrav. Samtidigt är ryska Anzhi beredda att bge honom £8-10 miljoner om året och Drogbas agent Thierno Seydi säger rakt ut ”He will go where he is offered the most money” (The Daily Mail).

Chelsea vill signa Hulk, men Porto kräver hela £85 miljoner för brassen, vilket troligtvis är för mycket även för Roman Abramovich (The Daily Mail).

Barcelona vill värva Thiago Silva, men de är bara beredda att betala £20 miljoner för Silva, vilket är betydligt mindre än de £35 miljoner som AC Milan vill ha för världsbacken. Det innebär att Barcelona även kollar på andra alternativ, som till exempel Chelseas utskällda brasse David Luiz (The Daily Mail).