[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool, Juventus, Inter och Milan har kontaktat Monaco rörande ett eventuellt lån av Radamel Falcao. Colombianen kommer inte att spela för Manchester United nästa säsong och Monaco inser att hans svaga säsong gör att ingen klubb kommer att vilja köpa honom för de €50 miljonerna som de värderar honom till. Monaco kommer att kräva betalt för lånet och att klubben som lånar honom ska betala antingen hela eller delar av hans lön. Chelsea är också intresserade, men till skillnad från de Liverpool, Juventus och Milanoklubbarna har de inte inlett samtal med Monaco (Le Sport 10).

* * *

Liverpool går in hårt för att värva Danny Ings, som skulle gå på omkring £5 miljoner i kompensation. Manchester United, Spurs, Newcastle och Real Sociedad är också intresserade av Ings. Liverpool kommer troligtvis att göra sig av med Rickie Lambert i sommar, samtidigt som Raheem Sterlings framtid också är osäker, vilket gör att man prioriterar att signa Ings (The Sunday People)

Manchester City är intresserade av att signa James Ward-Prowse för £20 miljoner, trots att denne nyligen skrev på ett nytt femårskontrakt värt £20 000 i veckan. Liverpool och Tottenham vill gärna värva Ward-Prowse, medan Manchester United har scoutat honom (The Sunday People).

Manchester City, som ser ut att tappa James Milner till Liverpool, är angelägna om att signa Ross Barkley (The Sunday People).

Chelsea, Manchester City och Real Madrid är ute efter Valencias skickliga vänsterback Jose Luis Gaya, som har en utköpsklausul på £13,2 miljoner i sitt kontrakt (The Sunday People).

* * *

Liverpool och Manchester City är intresserade av Middlesbroughts Ben Gibson. Championshipklubben skulle troligtvis kräva så pass mycket som £10 miljoner för 22-åringen, som är släkt med klubbens ordförande Steve Gibson (The Mirror).

Yohan Cabaye är tillbaka på Arsenals radar. Cabaye har svårt att få speltid i PSG och vill spela mer inför nästa sommars EM-slutspel. Det innebär att Arsenal åter igen kan försöka signa honom för £10 miljoner (The Mirror).

4 kommentarer
 1. Går vi efter Falcao så är det dags att avskeda hela transferkommitén, någon mer övervärderad spelare får man leta efter. Ings kan funka som truppspelare, han är fortfarande ung och har potential att bli bra.

  Visst har man andra spelare som man hellre vill ha, men faktum är att Lacazette, Dybala och andra spännande talanger tyvärr kommer välja CL-klubbar nu när de fått sina genombrott. Vi får sikta på spelare precis under detta skikt då vi inte sitter på Uniteds kassakista och kan köpa spelare för £200 mille så fort vi missar CL en säsong.

  • Falken är ett idiotköp men han skulle passa in bättre i LFC än vad du tror med hans arbetskapacitet och djupledslöpningar.

   INGS däremot är en spelare som kommer utvecklas enormt under våra vingar (om han kommer till oss så att säga), nästan identisk spel/löpstil som Suarez, dock ej lika skicklig på små ytor men en arbetshäst alá Håkan Mild/Ingesson som skulle vara ett enormt bra tillskott och jag ser mer än gärna en värvning av denna spelare.

 2. Cabaye hade varit mumma att få in, klasslirare! Speciellt nu när Gerrard lämnar så vore det en förstärkning till ett ganska så tunt mittfält.

  Falcao skulle som sagt passa in i vår spelstil och kanske till och med spela lika bra som han gjorde i Atletico, men det är en chansning. Skulle den gå hem skulle det vara en perfekt värvning, då vi förmodligen skulle hamna högt upp i ligan och kunna locka till oss riktiga klasspelare igen. Om den misslyckas skulle dock värvningskommittén inte ligga bra till 😉

  Ings, ung och har en fantastisk attityd och arbetsmoral. Kan utvecklas otroligt och har redan nu ett vasst skott.

 3. Så till vida att Falcao inte vill gå ner i lön från sina ~£300.000/vecka till under £100.000/vecka så finns det inte på kartan, inte en chans i helvete att vi betalar pengar för honom och sen gör honom till en av klubbens bäst betalda…hoppas jag.

Kommentarer är stängda.