. . .

Arsene Wenger planerar att skola in Serge Gnabry i A-laget om Theo Walcott lämnar i januari. Arsenal hoppas dock fortfarande att Walcott ska acceptera deras femåriga kontraktsförslag värt £75 000 i veckan, men engelsmannen vill dels ha högre lön, och dels en annan roll i laget. Liverpool följer Walcotts situation nära och är beredda att buda £7 miljoner för hans tjänster (The London Evening Standard).

Liverpool har erbjudit FC Tokyos mittbackstalang Jang Hyun-Soo en veckas provträning i december. Han skulle kosta omkring 1,2 miljon euro att köpa loss (Tuttomercatoweb). 21-åringen spelade OS för Sydkorea.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Låter ju inte helt fel detta, Walcott billigt och en mittbacksbacktalang. Lägg till en klass anfallare och du har ett dröm fönster i Januari.

  Angående både Walcott och Sturrigde. Är väldigt tveksamt till båda dessa potentiella värvningarna. Om de värvas så SKA det vara för en billig peng annars är LFC tillbaka till Daglish fasoner…
  Så tror inte att någon utav dessa blir av, dels för att Chelsea och Arsenal motvilligt säljer billigt till Liverpool men sen tror jag inte att de vill rea till Pool när dem vet vilka fantasi summor dom har lagt på andra ENGELSKA spelare.

 2. Ang Walcott,

  Med ”Dels en annan roll i laget” menas det att han typ vill spela som anfallare?
  Eller vad är det för annan roll?

  • Viktor: Dels vill han starta fler matcher, dels vill han spelar mer anfallare. Just nu startar han inte särskilt många matcher och när han spelar är det som yttermittfältare.

 3. Jag tror inte vi har någon chans på Walcott alls. Även om Liverpool vill ha honom och Walcott är ett Liverpool fan så vill han lira CL fotboll. Om nu inte Liverpool ger han en hög lön på 90 000 – 100 000 Pund i veckan.

 4. Man säger jämnt at CL är det viktigaste för en spelare men är det verkligen så? Menar, säg att Walcott inte trivs så bra och inte får spela så mkt. Skulle han nobba en flytt till Liverpool endast pga. CL? Lägg sedan till att han är Liverpool fan.

  Svaret på min fråga finns ju ioförsig i Liverpools lag. Tänker naturligtvis på Sahin, han hade ju säkert flertal möjligheter att välja klubbar med CL spel men valde bort det när Alonso tydligen talade gott om Liverpool.

 5. Pelle2x: Okej, innebär det att vi skulle kunna ställa up typ: Suarez,Walcott,Sterling?
  Men Walcott som nån slags spjutspets som ska kunna löpa snabbt som satan i djupled?

  • Viktor: Walcott var en djupledslöpande spjutspets innan han kom till Arsenal. Det kanske egentligen inte handlar om att han alltid vill spela central anfallare, men i Arsenal gör han det ju aldrig. Sedan spelar Liverpool och Arsenal inte på exakt samma sätt; att på kanten i Arsenals spelsystem behöver inte betyda detsamma som att vara kantspelare i Liverpools spelsystem. På pappret är t.ex Suso högerforward, men han är inte direkt som en kantspelare. Kanske tänker sig Rodgers att Walcott ska spela i en specialdesignad roll.

 6. Pelle2x: Om vi nu skulle värva Walcott för en såpass låg summa ska det bli väldigt intressant att se vad Rodgers plan är!
  Han är ju för jävla snabb iaf och har ju gjort ett par mål på kanten i Arsenal, så vem vet i en Rodgers roll kanske han kan blomma ut ordentligt och bli den stjärnan alla trodde han skulle bli!

  • Viktor: Walcott skulle ändå vara en stor investering pga lönen. Om Walcott kommer kan man anta att Rodgers har planerat exakt hur han ska användas.

 7. Pelle2x:
  Självklart är det en stor investering om han vill ha mellan 80-100 K i veckan!
  Men om vi kan få bort Cole och ersätta honom med Walcott blir inte löneposten större (snarare något mindre?)!
  Aja tiden får utvisa vem Rodgers vill ha in! 😉