En till Southampton-spelare ryktas vara aktuell för Liverpool.

Det börjar bli smått parodiskt när någon av Southamptons spelare ryktas till Liverpool. Nu är det dags igen!

Det är L’Equipe som uppger att Liverpool är väldigt intresserade av Saints defensiva mittfältare Mario Lemina, som de menar att man vill ha som ersättare till Emre Can. 24-åringen är även intressant för Arsenal.

Lemina har trots sin relativt låga ålder redan hunnit representera Lorient, Marseille, Juventus och numera alltså Southampton på A-lagsnivå. Han har inte varit särskilt länge i södra England; de köpte honom nämligen för £15,4 miljoner så sent som i augusti förra året.

Southampton kommer troligtvis inte vilja släppa sin nyckelspelare billigt, men i slutändan brukar Liverpool få som man vill när man vill signa spelare därifrån. Det återstår att se hur seriöst detta intresse är – men att klubben letar efter en ersättare till Emre Can är en lågoddsare.

2 kommentarer
  1. Har absolut inget emot en värvning av honom, tvärtom det är en riktigt bra spelare som skulle passa bra hos oss. Men det börjar ju bli löjligt med alla köp från Southampton! Kanske dags att istället för att köpa spelare därifrån, köpa deras scoutingteam istället!

    • Fast du vet ju inte hur en ung spelare kommer utvecklas/hur en spelare står sig i PL förrän du sett honom. När So’ton utvecklar exempelvis en ung spelare så tar de en risk som vi slipper ta om vi senare signar den spelaren och det är givetvis inbakat i priset.

Kommentarer är stängda.