Idag presenterar Talksport två Liverpoolrelaterade rykten.

Det första är att Lucas Leiva uppges vara aktuell för spel i spanska Malaga, som vill värva brasilianaren i januari månad. Malaga ligger för tillfället tolva i La Liga.

Det andra ryktet är att Stephen Darby är på väg att lånas ut – igen. Southampton sägs vara den klubben som ligger  närmast till hands, trots att Darby gärna skulle återvända till Swindon, dit han var utlånad under slutet av förra säsongen.

Den numera 21-årige Darby har haft svårt att imponera i de förvisso få matcher han har representerat Liverpool, och ligger numera bakom den flera år yngre Martin Kelly i klubbens hierarki.

10 kommentarer
 1. en dag kommer denne leiva explodera var så säker, känner att det inte är alltför långt borta. snart börjar lucas leverera så som han gör på youtube klippen när han är hemma i brasilien 🙂

 2. Håller med Eric, Får många chanser nu! In med Gökhan Inler!

 3. Jag är tveksam till Inler, han har sett allt sämre ut när jag har sett honom.

  Vi behöver en spelare som Defour, och det verkar ju som att vi scoutar honom för fullt.

  Det är ju förövrigt bedrövligt att vi inte fick Krasic, han hade spelat för oss nu om vi hade haft ett par riktiga ägare. Skulle tyvärr kunnat att revolutionera vårt kantspel.

 4. Allt vore mer eller mindra en revolution på vår kanter.

  • Med tanke på hur dåligt kantspel Liverpool har kanske det vore smart att värva en mångsidig mittfältare om man ersätter Lucas. Alltså någon som kan spela både centralt och på kanten.

 5. Såg just nya lagfotot och LFC har verkligen ingen dålig trupp.
  Några småförändringar bara o givetvis någon ny fw o som Pelle skrev någon ny på kanten.

 6. Såg att sebb larsson kanske är på gång till pool, vad tyckas?

 7. Hahaha det var ju här jag läste det, för mkt jobb för trött…..

Kommentarer är stängda.