Officiellt bekräftade övergångar:

– Papa Bouba Diop från Portsmouth till AEK Aten.
– Joe Ledley från Cardiff till Celtic.

* *  *

Santos och Corinthians är intresserade av Diego Cavalieri (The Daily Mail).

* * *

Shakhtar Donetsk är intresserade av Robinho. Ukrainarna är beredda att betala £20 miljoner för anfallaren, men däremot är det tveksamt om de är beredda att tillfredsställa hans lönekrav (The Daily Mail).

* * *

West Ham har höjt sitt bud på Loic Remy (The Daily Mail).

* * *

Tottenham har intensifierat sin jakt på Steven Pienaar. Vad som hindrar en övergång är främst att Everton kräver hela £15 miljoner för att släppa sydafrikanen (The Daily Mail).

* * *

Aston Villa, Everton och Fulham är intresserade av den sydkoreanska anfallaren Park Chu-Young (The Daily Mail).

* * *

Sporting är intresserade av Geovanni (O JOGO).

* * *

Manchester City kommer att förkasta Fulhams förväntade försök att försöka värva Joe Hart. Fulham får istället rikta in sig på David James (The Daily Mail).

* * *

Burnley vill låna Newcastles målvakt Fraser Forster (The Daily Mail).

* * *

Real Madrid är mycket intresserade av Sami Khedira, vars prislapp sägs ligga på omkring 15 miljoner euro (Marca).

* * *

Lazio och Genoa överväger att delägarskap av Kevin-Prince Boateng (Cittaceleste).

* * *

Hamburg, Sampdoria, Milan, Juventus och Fiorentina är intresserade av Gojko Kacar. Serbens prislapp ligger på omkring 8 miljoner euro (Tuttosport).

* * *

John Utaka är ytterst nära att lämna Portsmouth (The News).

* * *

Fiorentina blickar mot Balkan. De är beredda att betala 5 miljoner euro för Wolfsburgs Zvjezdan Misimovic och är dessutom intresserade av Nemanja Tomic (Partizan), Bosko Jankovic (Genoa) samt Milos Krasic (CSKA Moskva). Det är dock osannolikt att Krasic kommer att flytta till Fiorentina, eftersom han är eftertraktad av betydligt större klubbar (Firenzeviola).

* * *

Newcastle har mer eller mindre gjort klart med Dan Gosling, som uppges ha kommit överens om ett fyraårskontrakt med klubben (The Mirror).

* * *

Palermo är intresserade av Boca Juniors talang Ezequiel Munoz, men argentinarna vill helt enkelt ha för mycket pengar för tonåringen, vilket ser ut att hindra en affär (Sky Sport).