[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool ger Manchester United mycket hård konkurrens om Adam Lallanas signatur. Liverpool har klargjort för Lallana att man är beredda att erbjuda honom en veckolön på £50 000. Dessutom kan Liverpool – till skillnad från United – erbjuda spel i Champions League nästa säsong (The Sunday People).

Liverpool och Tottenham är intresserade av Adam Lallana och Luke Shaw (The Daily Express).

Luke Shaw vill inte skriva på för Manchester United förrän de har anställt en manager på permanent basis. Orsaken är att Shaw vill bli lovad speltid i sin nya klubb – och han vill att löftet ska komma från managern och inte direktörer. Southampton värderar Shaw till £30 miljoner och förutom United är även Liverpool, Manchester City, Chelsea, Real Madrid och Bayern München intresserade. Brendan Rodgers, som har omkring £60 miljoner att spendera i sommar och kan erbjuda CL-fotboll, skulle älska att signa Shaw (The Daily Mail).

Caulker_2

Brendan Rodgers vill signa Steven Caulker i sommar. Tottenhams nuvarande manager Tim Sherwood vill värva tillbaka Caulker – och Spurs har ’first option’ – men det är nästan klart att Sherwood kommer att lämna efter säsongen och Daniel Levy har sina reservationer om Caulker. Cardiff ser som bekant ut att åka ur Premier League, men betalade hela £9 miljoner, samtidigt som Spurs har rätt till 50% av förtjänsten som Cardiff gör av en eventuell försäljning. Det innebär att Caulker inte kommer att bli billig för Liverpool eller någon annan potentiell köpare. Utöver Caulker kan Liverpool även komma att ta in en mer erfaren mittback med CL-erfarenhet (The Mirror).

Förtydligande: Om Cardiff säljer Caulker för t.ex £11 miljoner kommer Spurs att få 50% av förtjänsten. Det vill säga 50% av 2 (11-9) miljoner = £1 miljon.

* * *

I sommar blir Sunderlands mittfältare Jack Colback free agent. Det ser ut som att Colback kommer att bli den första spelaren på 17 år att byta från Sunderland till Newcastle (The Daily Mail).

Arsenal och Tottenham visar intresse för Danny Welbeck (The Mirror).

* * *

Rykten på twitter gör gällande att Liverpool hade scouter på plats för att studera Partizans 17-årige mittfältare Andrija Živković i kvällens match mot Röda Stjärnan.
http://twitter.com/Mladenovic_/status/460095679986401281

* * *

Louis van Gaal kommer att bli Manchester Uniteds nya manager från och med i sommar. Van Gaal har identifierat Mats Hummels som en nyckelvärvning. Andra spelare som holländaren vill att United ska rekrytera är Kevin Strootman, Toni Kroos och Marco Reus (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer
 1. Känns inte som att van Gaal prioriterar Shaw lika högt som sin företrädare och ledningen i klubben. Får väll hoppas att så är fallet med.

  Är inte Colback fostrad i Sunderland? Har otroligt svårt att se den övergången ske….

  • Sunderland kan inte stoppa Colback i och med att det blir en free transfer. Daily Mail verkar säkra på att han går till Newcastle.

  • Tänkte mest ur hans egen synvinkel. Om man är fostrad i klubben borde det ju finnas någon form av hjärta i människan…

   För övrigt verkar inte bara sånger och skrik räcka till utanför Chelseas hotel, raketer ska tydligen dragits iväg ett gäng med!

  • Vad tror du annars att sannolikheten är att Shaw skulle hamna i just LFC är Pelle?

  • Känns ganska liten då han kommer gå för 30m plus hög lön.

  • Ganska osannolikt av den orsaken som Johan uppger.

 2. Ser inte Caulker som en LFC spelare och CL verkar lite för tufft gör honom. Ser mycket hellre Ilori som fjärdeback efter Skrtel, Sakho och Agger (alternativt en ny stjärna).

  • Tror inte heller Caulker har något att hämta i Liverpool. Han är för orörlig.

 3. ”Dessutom kan Liverpool – till skillnad från United – erbjuda spel i Champions League nästa säsong”. Hur många gånger har man inte hört detta fast omvänt 😉

 4. David Marshall tycker jag LFC borde kika på att signa, i mina ögon bästa målvakten i PL av de matcher jag sett honom stå i den här säsongen. Vad tycker ni?