Veteranmittfältaren är på väg till Graham Potters lag.

Idag uppger flera pålitliga källor – som exempelvis Melissa Reddy på the Independent – att Brighton ligger närmast till hands för Adam Lallana. 32-åringen blir som bekant free agent efter säsongen och kan välja & vraka mellan olika erbjudanden – men mycket talar alltså för att Brighton kommer att ro hem hans signatur.

Brighton tror sig få stor nytta av Lallana både på och utanför planen, och spelaren själv tror att han kan hjälpa laget att bli bättre. Kanske underlättas flytten också av faktumet att Lallana bott stora delar av sitt liv i södra England, där han tidigare representerat Bournemouth och Southampton.

Lallana spelade bara 373 PL-minuter för Liverpool den här säsongen, men har fått mycket beröm för sitt ledarskap utanför planen och inte minst för hur han har hjälpt klubbens unga talanger.

2 kommentarer
  1. Det är med sorg i hjärtat som Lallana lämnar. Var emot värvningen från början, han motbevisade mig, blev skadad, var dålig men blev sen en nyttig inhoppare. Han kommer alltid bli ihågkommen som en spelare som alltid gjorde sitt bästa, även om inte kunnandet alltid fanns där. Tack för allt Adam!

    • Kingpin: Själv är jag raka motsatsen, älskade Lallana i Saints, gillade verkligen när han skrev på men hade ärligt talat förväntat mig mer av honom. Även om han har haft bra säsonger, så har han haft lite väl många tunga säsonger. Men väldigt tydligt att både han och Lovren är uppskattade medlemmar i gruppen också utöver det som vi har sett på planen.

Kommentarer är stängda.