______________________

Liverpool har kontaktat Borussia Dortmund för att se om Jakub Blaszczykowski finns tillgänglig i sommar, detta har spelarens representant bekräftat (Goal.com).

Så fort som affären med Fabio Borini är klar så kommer Liverpool att vända blickarna mot Swansea’s guldklimp Joe Allen, som ju finns med i Storbrittaniens OS-trupp i sommar efter en imponerande säsong (Goal.com).

Den 18-årige mittfältaren Amadou Diallo, senast i Monaco, kommer bli testad av Liverpool under de kommande dagarna. Spelaren är för närvarande kontraktlös efter att hans kontrakt gick ut med Monaco nu i sommar (L’Equipe).

* * *

Jonjo Shelvey har skrivit ett nytt långtidskontrakt med Liverpool. Läs mer om Shelveys kommentarer: HÄR

* * *

Videotips! Fabio Borini har ryktats intensivt till Liverpool de senaste 24 timmarna, här kan ni se en 11-minuters video ifrån när Borini spelade för Chelsea’s reserver. Kolla lite extra på hans avslut. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uRimBybtn_8&feature=related[/youtube]

* * *

Samtidigt på en solfylld strand, långt ifrån försäsong och tusentals mil i löparspåret… på Ibiza rättare sagt. Där råkade Steven Gerrard och Pepe Reina av en händelse springa in i varandra. Se dem diskutera nyförvärv (för vad skulle de annars prata om?) i solglasögon och badbyxor: HÄR

* * *

@JesperEss