_____________

Liverpool närmar sig en värvning av Milos Krasic – LFC och Juventus är överens om en övergångssumma på £6 miljoner. Rodgers hoppas även kunna signa Salomon Kalou (The Daily Express).

Liverpool för diskussioner rörande en övergång för Krasic, som skulle gå på £6 miljoner (The Daily Mail).

Liverpool och Juventus förhandlar om Krasic. West Ham vill låna Krasic, men Juventus vill sälja – och Liverpool är intresserade av att köpa serben, som kan gå för blott £6 miljoner (The Mirror).

* * *

Liverpool, Malaga, Valencia och Benfica är intresserade av Cristian Tello, vars prislapp ligger på £7 miljoner (The Daily Mail).

* * *

PSG vill spela 4-4-2. De letar letar efter en anfallare och drömmer om att signa antingen Zlatan Ibrahimovic eller Gonzalo Higuain. De visar även intresse för en oväntad backup-plan i form av Andy Carroll, men de är inte beredda att betala över 20 miljoner euro för engelsmannen (MaxiFoot).

13 kommentarer
 1. Tycker inte vi ska sälja carroll, han levererade trots allt i slutet

  • DeZ: Krasic var faktiskt en av mina önskevärvningar innan han skrev på för Juventus. Han har haft svårt under Conte men är i grund och botten en väldigt bra yttermittfältare.

 2. Vilka tidningar är mest trovärdiga?

 3. Krasic var ju en spelare man ville ha hit när han skrev på för Juve, men han har inte direkt imponerat i Juve och jag är ganska tveksam till att han skulle passa i det spelet som Rodgers vill ha då han är ganska kass tekniskt.

 4. Ja sälj Carroll!
  Han kommer aldrig bli en forward för ett topplag!
  Helt okej för det mittenlag vi är idag men ska vi slåss i toppen behöver vi en bättre anfallare än Carroll.
  Får vi 18-19 miljoner euro är det bara att tacka och ta emot!!

 5. @Kingpin

  För mig är Carroll kvalité, och jag har alltid och från början sett det. Enough said helt enkelt.
  Är det förresten ingen annan som har märkt att fler och fler ”neutrala” människor börjar respektera Carroll mer och mer? Jag har läst flera krönikor det senaste halvåret där flera beskriver vår no. 9 som en ’beast’, att han är Sveriges största hot när de ställs mot England.
  Nej, Carroll kommer bli ’deadly’ i framtiden. Han stannar.

 6. @Sola

  Bra skrivet håller faktiskt med dig till 100% carroll borde inte säljas

 7. Det roliga är ju att Juve vill ha pengar för att köpa en ny anfallare, Suarez och en till står högst i deras lista.

 8. Krasic för £6 miljoner vore en grym värvning. Var galen i CSKA Moskva och även i inledningen i Juventus. För endast 6 miljoner vore det värt att signa honom.

  Det känns som att det är såna här värvningar vi måste göra i större utsträckning för att ta oss tillbaka till CL. Spelare som floppat i deras senaste klubb men som innan sågs vara en spelare av absoluta toppklass. T.ex. som Newcastle har gjort med Ben Arfa. Han gick från att vara en av Frankrikes hetaste talanger till en utskrattad flopp, sedan kom Newcastle och gjorde honom till den spelare han är idag.

 9. Carroll ska vara kvar hos oss, allt annat är idioti! Vi måste försöka se lite mer långsiktigt och ge de utvecklingsbara spelarna en ärlig chans.

  Vore intressant och höra lite mer om denne Krasic, har i ärlighetensnamn sett ganska lite utav han och vore kul att höra vad han har för styrkor /svagheter!? Var ju idel storklubbar efter honom när han lämnade Moskva, så antar att killen har fet potential????

 10. Salmon//
  Krasic är en väldigt snabb spelare som håller till på högerkanten, bra dribbler utan att vara speciellt teknisk. En väldigt kort beskrivning 😉

 11. Tello ja tack. Snacka om kanonvärvning i mina ögon.

  Krasic är jag mer skeptisk mot dock. Inte säker på att det skulle bli succé

Kommentarer är stängda.