Liverpool överväger att utmana Paris Saint-Germain om Julian Draxler. Det skriver Paul Joyce i pålitliga The Times.

Jürgen Klopp har identifierat Draxler, som är inställd på att lämna Wolfsburg, som ett potentiellt target i januari där han letar efter att utöka sina offensiva alternativ.

Den stora nöten att knäcka är övergångssumman. Detta efter att Wolfsburg betalat Schalke £30 miljoner för Draxler i augusti 2015. Den tyske landslagsyttern värvades som en ersättare för Kevin De Bruyne när denne gick till Manchester City, men har inte riktigt levt upp till de högt ställda förväntningarna.

PSG är i pole position för den 23-åriga mittfältare, och fick ett bud nekat av Wolfsburg förra sommaren, men Liverpool ser ut att testa vattnet, där Klopp har det slutgiltiga beslutet om övergångens vara eller inte vara.

* * *

Uppdatering: Nu står det klart att Draxler flyttar till Paris Saint Germain. Detta efter att man gått ut med bekräftelsen på sin officiella hemsida.

De franska mästarna betalar enligt rapporter £38 miljoner för den tyske världsmästaren.

1 kommentar
  1. Pengar till transfer borde inte vara något problem då vi gick runt 200milj plus i sommras. Däremot kommer lönen bli ett problem då PSG kan betala i princip vad som helst. Sen om han nu skulle vilja lämna kommer fler klubbar ge sig in i jakten så frågan är om Klopp kan få honom till Liverpool då han kommer tjäna 100.000£/v mer i andra klubbar?

    Det som känns skönt med Klopp är att han inte verkar köpa bara för att pengar och behovet finns. Finns inte rätt spelare som vill göra jobbet så struntar han i det och det känns skönt.

Kommentarer är stängda.