Säkra källor från både Liverpool Echo och Di Marzio meddelar att Cagliari fått ett bud accepterat på £2 miljoner för Ragnar Klavan.

Den 32-årige estländaren med bara ett år kvar på kontraktet har fått tillåtelse att åka till Italien och diskutera kontrakt samt genomgå en läkarundersökning innan transferfönstret stänger under fredagen i Serie A.

Klavan gjorde det klart för Klopp att han ville flytta för att få mer regelbunden speltid och hans önskat har godkänts av tysken.

Klopp är säker på att Liverpool har tillräckligt med alternativ på mittbackspositionen den här säsongen med Joe Gomez, Joel Matip, Dejan Lovren samt Virgil Van Dijk. Både Matip och Lovren är påväg tillbaka från skada. Han har även blivit imponerad av Nathan Phillips utveckling under sommaren.

Mittbacken kom till Liverpool från Augsburg 2016 för £4,2 miljoner och har sedan sin flytt gjort 53 framträdanden för klubben,

2 kommentarer
  1. Är lite kluven till att se Klavan lämna, visst att han inte är av rätt kvalité, men han är en stabil squadplayer. Med Lovren skadad i en månad till och Matip och Gomez som glaslirare så känns det osäkert att släppa iväg honom. VVD och Nat Phillips låter inte jättestabilt.

  2. Rutinen mister vi men kvalitetsmässigt är alla andra före Klavan i rangordningen.

    Mat är redan längder bättre men saknar rutin vilket han kommer få, likaså med Gomez.

    Vi har kvaliteten som bänken och laget behöver, inget att oroa sig för 👌🏻

Kommentarer är stängda.