[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

På tisdagen fick Liverpool legal tillåtelse av de lokala myndigheterna att bygga ut Anfield, som kommer att utökas med ytterligare 13 000 platser. Den totala publikkapaciteten kommer att ligga på strax under 60 000. Ombyggnationen kommer att påbörjas i slutet av detta år och förväntas bli klart 2016 (The Liverpool Echo).

Ian Ayre kommenterade beslutet i ett pressmeddelande: “We’ve received very positive support for our proposals during a public consultation exercise earlier this year and whilst we are delighted about the progress made today, there are still some steps that we need to navigate through in order to give us the certainty that we need to proceed with our expansion plans.”

* * *

Carlo Ancelotti har placerat Raheem Sterling överest på Real Madrids önskelista till nästa sommars transferfönster. Den spanska storklubben har uppmärksammat att Liverpool fortfarande inte har förlängt kontraktet med Sterling. Det nuvarande kontraktet går förvisso inte ut förrän 2017, men hans nuvarande veckolön på £30 000 innebär att han är underbetald i relation till sina medspelare (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer
  1. Det hade varit riktigt trist om de tog sterling ifrån oss. Tror dock att sterling är smart nog att stanna. Vem ska han peta i RM? Christina Ronaldo?

    • Nya Rodríguez kanske, vad vet jag. Blir nog kontraktsförhandlingar under vintern/våren dock tänker jag mig. Men visst, Real Madrid kommer alltid få som de vill om de betalar tillräckligt bra, hur mkt det är vet jag inte men det är mkt.

  2. Någon som vet om det byggs så att det går att utöka ytterligare med platser senare?

    • Du menar på den nya sektionen? Där tror jag att dom utnyttjar allt på en gång. Nästa steg i utbyggnadsprocessen skulle jag tippa på blir anfield road.

  3. Skönt att Real vill bli av med Bale och James för att få Sterling.

  4. Jag kom ihåg att jag läste en engelsk artikel om detta i the guardian, har ingen länk dock, och enligt den var det möjligt med nån liten utbyggnad till som kunde föra upp kapaciteten på kanske 62 000. Sen var det stopp mer eller mindre.